Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Erkenning voor volledigheid van visie en slagkracht in de uitvoering

| Boomi | 2 min | 15 oktober 2021 17:44
Copyright: Boomi
Boomi™, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, kondigt aan dat Gartner voor het achtste jaar op rij Boomi heeft benoemd tot leider in de Gartner Magic Quadrant 2021 voor Enterprise Integration Platform as a Service (EiPaaS)[1]. Boomi krijgt die erkenning voor de volledigheid van zijn visie op dit gebied en de slagkracht in de uitvoering.

“We zijn er trots op dat we opnieuw door Gartner zijn uitgeroepen tot leider in iPaas”, zegt Chris McNabb, CEO van Boomi. "Boomi is de grondlegger van de iPaaS-categorie en jaagt de belangrijkste ontwikkelingen tot op de dag van vandaag aan met continue platforminnovaties. Wij zijn ervan overtuigd dat intelligente connectiviteit en automatisering de basis zijn voor alle ervaringen van klanten en werknemers, en de sleutel tot moderne digitale transformatie. Onze plaats in het Leaders Quadrant is volgens ons nogmaals het bewijs van deze visie en ons vermogen om verbindingen tussen data, applicaties, mensen en andere zaken in het hele digitale ecosysteem te versnellen en te vereenvoudigen."

In de recente marktomstandigheden, met onder meer de wereldwijde pandemie, zijn bedrijven op zoek naar manieren om digitale transformatie en het integreren van ervaringen te versnellen. Normaal gesproken kost het met traditionele integratie-oplossingen maanden om nieuwe business-initiatieven te lanceren, zoals self-service apps, remote/hybride omgevingen, on-demand-services, flexibele office-apps en geautomatiseerde compliance-verificatie. Het low-code Boomi AtomSphere™-platform maakt gebruik van intelligente connectiviteit en automatisering om iedereen direct met alles te verbinden, waar dan ook. Zo kunnen nieuwe business-initiatieven in weken of zelfs dagen gelanceerd worden en dat leidt tot een kortere time-to-market en betere bedrijfsresultaten.

Alleen Boomi is gebouwd op de intelligentie van het in kaart brengen van honderden miljoenen geïmplementeerde integraties, die elke maand miljarden transacties verwerken. Boomi is toegerust om zijn platforminnovatie en marktpositie verder te verbeteren en zo nog meer waarde te leveren aan zijn klanten.

Voor meer informatie over waarom Boomi erkend is als leider, vraag dan nu gratis het Gartner-rapport ‘Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service’ aan.
  1. Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Eric Thoo, Keith Guttridge, Bindi Bhullar, Shameen Pillai, Abhishek Singh, 29 September 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.