SentinelOne behaalt Security Competentie-Status van AWS

Erkenning van de technische expertise van SentinelOne en het bewezen klantsucces in het beschermen van endpoints en de cloudadoptie van gebruikers

| AWS | 2 min | 18 oktober 2021 10:51
Copyright: AWS
SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-bescherming, heeft de Amazon Web Services (AWS) Security Competentie-Status behaald. De benoeming is een erkenning van de technische expertise van SentinelOne en het bewezen klantsucces in het beschermen van endpoints en de cloudadoptie van gebruikers. Als AWS-partner zet SentinelOne zich in om nauw samen te werken met AWS-klanten, om hun clouddomeinen te beveiligen tegen het veranderende dreigingslandschap.

Deze competentie-aanduiding onderscheidt SentinelOne als een AWS Partner Network (APN)-lid dat gespecialiseerde software levert die is ontworpen om bedrijven te helpen bij het adopteren, ontwikkelen en implementeren van complexe beveiligingsprojecten op AWS. Hiervoor moeten AWS-partners aantonen dat meerdere klanten hun technologie hebben gevalideerd voor de specifieke competentie, over diepgaande AWS-expertise met een goed ontworpen infrastructuur beschikken en oplossingen naadloos op AWS leveren.

“Ons team heeft hard gewerkt om AWS-klanten te beschermen tegen de risico’s die het veranderende dreigingslandschap met zich meebrengt. We zijn trots om deze AWS Security Competentie-Status te mogen ontvangen,” aldus Guy Gertner, Vice President of Product Management bij SentinelOne. “AWS biedt een ongekende waarde voor zijn klanten en het is van groot belang dat de partners aan dezelfde normen voldoen. We kijken ernaar uit om onze relatie met AWS verder te verdiepen en ongeëvenaarde autonome preventie, detectie en respons te leveren via oplossingen die de business van onze wederzijdse klanten veilig stelt."

SentinelOne-agents worden gehost in wereldwijde AWS-regio’s, waaronder GovCloud (VS), en leveren AI-gestuurde runtime-bescherming, detectie en respons op machinesnelheid in een volledig hybride clouddomein. Met één resource-efficiënte agent beschermt SentinelOne servers in Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) en containerdiensten zoals Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon EKS Anywhere, Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en Amazon ECS Anywhere.

Andere manieren waarop SentinelOne en AWS samenwerken zijn:
  • Het cloud-native SentinelOne Singularity Platform draait op AWS en maakt gebruik van AWS-services om schaalbaarheid, uptime en prestaties te leveren
  • SentinelOne is beschikbaar in de AWS-Marketplace, wat de aanschaf van cloud-ready beveiligingsoplossingen vereenvoudigt
  • SentinelOne is een AWS-partner in de publieke sector, erkend voor het bieden van oplossingen en het hebben van ervaring bij de overheid, de ruimtevaart, het onderwijs en non-profitorganisaties.
AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk voor bedrijven van elke omvang, van startups tot internationale ondernemingen. Om de integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS competentieprogramma opgezet om klanten te helpen bij het identificeren en vertrouwen van Consulting en APN Technologie Partners met diepgaande ervaring en expertise.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.