DocuSign lanceert DocuSign Ventures ter investering in de toekomst van contractbeheer

Nieuw initiatief betreft investering in en samenwerking met bedrijven en startups die de manier van zakendoen opnieuw vormgeven

| DocuSign | 2 min | 18 oktober 2021 10:59
Copyright: DocuSign
DocuSign, 's werelds toonaangevende manier om contracten elektronisch te ondertekenen en te beheren, introduceert vandaag DocuSign Ventures, een nieuw initiatief voor ondernemers en startups die de manier waarop we overeenkomsten vastleggen en beheren, zullen veranderen.

DocuSign Ventures richt zich op co-investering in en samenwerking met bedrijven die in een vroeg stadium financiering aantrekken om het proces van contractbeheer te innoveren. Door nauw samen te werken met innovatieve startups, kan DocuSign haar klanten helpen nieuwe oplossingen te identificeren en te integreren. Dit omvat technologieën die het proces voorafgaand aan contractondertekening vergemakkelijken, naast de logistiek en handelingen die ontstaan nadat een contract is ondertekend.

DocuSign Ventures richt zich op een breed scala aan technologieën die worden gebruikt om de manier waarop contracten worden opgesteld, uitgevoerd en beheerd te transformeren, waaronder:
  • Overeenkomst procesautomatisering en workflows
  • AI en slimme contracttechnologie
  • Identiteitsverificatie en –beheer
  • Digitale betalingsplatform
  • Automatiseringstechnologieën om te voldoen aan wetgeving
  • Zogeheten verticale oplossingen zoals hypotheken en leningen
Met meer dan een miljard gebruikers wereldwijd biedt DocuSign bedrijven toegang tot diepgaande kennis van alles wat met contracten te maken heeft. Daarnaast biedt DocuSign bedrijven de kans om nauw samen te werken met het DocuSign Agreement Cloud-platform en te werken met DocuSign's bredere ecosysteem bestaande uit meer dan een miljoen klanten, ontwikkelaars en partners.

DocuSign Ventures versterkt de bestaande strategische investeringen en partnerschapsinspanningen van het bedrijf in het ecosysteem van startups, waaronder het bedrijf investeert in Snapdocs, BlackBoiler, DataGrail, Pactum, Seal Software en Clause. Deze relaties hebben geleid tot verbeteringen aan het DocuSign Agreement Cloud-platform, zoals AI-gebaseerde contractanalyses en slimme overeenkomstmogelijkheden.

"Contracten zijn fundamenteel voor alles, ze doorkruisen hoe we zakendoen en definiëren de belangrijke levensverbintenissen die we aangaan en waar we van afhankelijk zijn. Ondanks hun essentiële aard, is het proces van overeenkomsten vandaag de dag nog steeds grotendeels handmatig, statisch en vastgelegd in papier," zegt Eric Darwin, Head of Corporate Development bij DocuSign. "Steeds meer bedrijven zien de kracht en urgentie van het digitaliseren van hun overeenkomstprocessen om te voldoen aan de nieuwe 'anywhere expectations' van hun klanten, partners en werknemers. DocuSign Ventures is verheugd om samen te werken met disruptors die slimmere, eenvoudigere en eerlijk gezegd betere manieren stimuleren voor het uitvoeren en nakomen van overeenkomsten."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
DocuSign
Over DocuSign
DocuSign, Inc. is een Amerikaans bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, Californië, dat organisaties in staat stelt elektronische overeenkomsten te beheren. Als onderdeel van de DocuSign Agreement Cloud biedt DocuSign eSignature, een manier om elektronisch te ondertekenen op verschillende apparaten.
Meer over DocuSign
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.