Tanium breidt partnership uit met Exclusive Networks in EMEA

Partnership vergroot Tanium’s bereik in het middensegment, waardoor nu nog meer organisaties het inzicht in en de controle over hun endpoints kunnen verbeteren

| Tanium | 2 min | 19 oktober 2021 10:09
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
Tanium, leverancier van endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, kondigt de uitbreiding aan van zijn partnership met Exclusive Networks, een wereldwijd vertrouwde cybersecurity-specialist voor digitale infrastructuur in EMEA.

Met Tanium zal Exclusive Networks resellers de mogelijkheid bieden om de uitdagingen van de hybride wereld aan te pakken, door klanten te voorzien van realtime inzicht en controle over hun endpoints.

De steeds snellere adoptie van het werken op afstand, gedistribueerde operations en multicloud-ontwikkelingen, in combinatie met de groei van het aantal apparaten, hebben het beheer en de beveiliging van IT-omgevingen enorm complex gemaakt. Daarnaast lopen middelgrote bedrijven een groter risico dan ooit tevoren op ransomware en andere malwarebedreigingen. Tegelijkertijd worstelen zij echter ook met het bijhouden van de basisprincipes van cyberhygiëne, wat hen tegen dergelijke aanvallen zou kunnen beschermen.

Het partnership ondersteunt Tanium in het leveren van zijn platform aan middelgrote organisaties in de EMEA-regio die tussen de 1.000 en 10.000 endpoints hebben. Dit is een nieuwe aanpak voor Tanium, dat zich in het verleden vooral heeft gericht op het bedienen van grote enterprise-klanten. Dit partnership bouwt voort op een bestaande vijfjarige relatie en zorgt ervoor dat transacties in het middensegment in het VK, DACH, de Benelux en Scandinavië door Exclusive Networks kunnen worden afgehandeld. Daarnaast is Tanium met de distributeur ook uitgebreid naar het Midden-Oosten om de adoptie van Tanium-producten in die regio te laten groeien.

“Dit partnership onderstreept onze toewijding om samen te werken met vertrouwde organisaties om beter te kunnen voldoen aan de continu veranderende behoeften van de markt”, zegt John Taylor, Vice President of EMEA Channels bij Tanium. “In veel gevallen worden middelgrote organisaties geconfronteerd met dezelfde IT-problemen als grote enterprises, maar moeten zij deze vaak oplossen met beperkte hoeveelheid tijd en middelen. Daarom spreekt de eenvoud van het Tanium-platform deze klanten aan: er is één enkele weergave van kritieke endpoint-data op basis waarvan ze snel weloverwogen IT-beslissingen kunnen nemen.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Tanium om reseller partners in EMEA in staat te stellen om eind klanten te voorzien van de drie dingen die ieder IT-team nodig heeft: realtime inzicht, uitgebreide controle en snelle reactie op incidenten”, zegt Gerard Allison, SVP EMEA bij Exclusive Networks. “Enterprise en middelgrote klanten hebben deze mogelijkheden nodig om de huidige IT-uitdagingen, zoals het ondersteunen van een externe workforce en het naleven van strikte compliance-wetgeving, het hoofd te bieden. Dit zijn voorbeelden van het toenemende aantal IT-problemen die een hele organisatie kunnen raken, dus het hebben van de juiste tools om deze initiatieven effectief te ondersteunen is van cruciaal belang.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.