Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Conscia breidt op deze manier zijn dienstenportfolio uit door het bieden van kwalitatieve VMware-ondersteuning

| Conscia | 2 min | 19 oktober 2021 13:10
Afbeelding: Van links naar rechts: Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic; Marcel Cappetti, CEO van Conscia Nederland; Martijn Muijs, medeoprichter van RedLogic | Copyright: Conscia
ICT-dienstverlener Conscia neemt VMware specialist RedLogic op in de Conscia Groep, en hiermee in zijn ‘Network of Knowledge’ met ruim 950 experts in Europa. Conscia breidt op deze manier zijn dienstenportfolio uit door het bieden van kwalitatieve VMware-ondersteuning. Hierdoor worden zowel Nederlandse als internationale klanten nog beter bediend.

Vanwege een grote klantbehoefte was Conscia al langere tijd op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware-diensten. Naast de VMware-expertise was ook de ‘cultural fit’ tussen beide bedrijven hierbij essentieel. Door de strategische samenwerking met RedLogic is deze match een feit. Voor RedLogic biedt deze samenwerking de mogelijkheid om zijn groeiambities te realiseren.

“Het portfolio van Conscia wordt voor een groot deel bepaald door onze klanten. In gesprekken met hen en ook via onze klanten-adviesraad werd ons concreet gevraagd naar VMware-ondersteuning. Vrijwel al onze klanten gebruiken VMware en dienstverlening op dit gebied is voor ons het laatste puzzelstukje voor een compleet aanbod,” zegt Marcel Cappetti, CEO van Conscia Nederland. “Met de kennis en kunde van RedLogic kunnen we onze ambitie, de nummer één partner zijn voor onze klanten op het gebied van veilige, managed IT-infrastructuren voor 24/7 omgevingen, verder verwezenlijken.”

RedLogic is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de beste VMware-kennispartners. In Nederland behoren zij tot de top-3 en in Europa tot de top-10 van VMware-experts. Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic: “Door de samenwerking met Conscia kunnen we ons Cloud-aanbod nog verder verbreden. Voor onze klanten betekent dit dat wij een nog completere dienstverlening aan kunnen bieden. Daarnaast geeft het een boost aan onze operationele slagkracht. We hebben als VMware-partner een stevige set aan competenties en intensief contact met VMware. Door onze samenwerking met Conscia, kunnen we in belangrijke mate bijdragen aan de VMware-kennis van de gehele organisatie en samen een ‘VMware Center of Excellence’ vormen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conscia
Conscia is een vooraanstaand Noord Europese ICT-infrastructuur integrator. Het is de missie van Conscia om de meest betrouwbare partner voor klanten te zijn voor het ontwerpen, realiseren, beveiligen, onderhouden en beheren van hun ICT-infrastructuur door het bieden van de beste oplossingen, excellente service en diepgaande kennis en ervaring.
Meer over Conscia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.