LogRhythm voor achtste achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot leider in Gartner’s MQ for SIEM

LogRhythm krijg erkenning voor volledigheid van visie en mogelijkheid om die in de praktijk te brengen

| LogRhythm | 3 min | 24 februari 2020 12:59
Afbeelding: Cloud Security | Copyright: LogRhythm
LogRhythm, de drijvende kracht achter de security operations centers (SOC’s) van vandaag, is in de laatste editie van het rapport ‘Magic Quadrant for Security Information and Event Management’ opnieuw door Gartner uitgeroepen als leider.

Volgens Gartner wordt de Security Information and Event Management-markt (SIEM) gedefinieerd door de behoefte van klanten om securityeventdata realtime te analyseren. Dit draagt bij aan de vroege opsporing van aanvallen en datalekken. SIEM-systemen verzamelen, bewaren, onderzoeken en rapporteren over securitydata, en ondersteunen mitigatie voor incidentrespons, forensische doeleinden en compliance met wet- en regelgeving. De leveranciers die zijn opgenomen in dit Magic Quadrant, leveren producten die hiervoor ontworpen zijn, die ze actief op de markt brengen en verkopen aan het security buying center.[1]
 
“Wij vinden het een eer om voor het achtste achtereenvolgende jaar door Gartner uitgeroepen te zijn als leider. Dit onderstreept het leiderschap van LogRhythm in de markt, bewijst de kracht van onze visie op NextGen SIEM, en illustreert LogRhythm’s innovatieve en toekomstgerichte benadering op het gebied van de ontwikkeling van SIEM”, zegt Mark Logan, CEO van LogRhythm. “Nog belangrijker is de constatering dat onze inspanningen een positieve invloed hebben gehad op onze klanten, of het nu gaat om het ontlasten van securityanalisten, het snel ontdekken van bedreigingen of het bieden van betere mogelijkheden voor het ontwikkelen van bedrijfsbrede securityinitiatieven. Het aantal uitdagingen van beveiligingsprofessionals is groot en we zijn dan ook enthousiast dat ons platform klanten helpt die uitdagingen aan te gaan.”
 
Om klanten te helpen deze uitdagingen aan te gaan, breidde LogRhythm zijn producten in 2019 verder uit. Dat gold op zowel operationeel als financieel gebied. Zo hoefden klanten hun SIEM-infrastructuur niet langer zelf te beheren dankzij LogRhythm Cloud. Daarnaast maakte LogRhythm het eenvoudiger om vooraf bepaald afwijkend gedrag automatisch te detecteren dankzij de ontwikkeling van een aanvullende module die het platform koppelt met MITRE ATT&CK. Verder introduceerde LogRhythm het eerste licentiemodel met vaste kosten – het True Unlimited Data Plan –, waardoor klanten hun beveiligingsniveau niet hoeven te laten beïnvloeden door onzekerheid over kosten.
 
In dezelfde periode kreeg LogRhythm ook belangrijke erkenning van zijn klanten. Naast het organiseren van een gebruikersconferentie met een recordaantal bezoekers kreeg het bedrijf voor de derde achtereenvolgende keer de Gartner Peer Insights Customers’ Choice for SIEM. Deze erkenning is gebaseerd op onafhankelijk geverifieerde feedback en waardering van professionele eindgebruikers met ervaring in het aankopen, implementeren of gebruiken van de oplossing die ze beoordelen.
 
Het rapport van Gartner – ‘Magic Quadrant for Security Information and Event Management 2020’ – is hier te vinden. Het platform van LogRhythm is te testen via deze gratis interactieve demo.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LogRhythm
LogRhythm is wereldwijd marktleider in next-generation SIEM en stelt organisaties op zes continenten in staat om risico’s succesvol te beperken door gevaarlijke cyberbedreigingen snel te detecteren, erop te reageren en te neutraliseren. LogRhythm’s next-generation SIEM-platform combineert traditionele SIEM-mogelijkheden met geavanceerde user and entity behavior analytics (UEBA), network traffic and behavior analytics (NTBA) en security automation & orchestration (SAO). Deze combinatie van mogelijkheden resulteert in end-to-end threat lifecycle management en fungeert als basis voor een op AI gebaseerd Security Operations Center (SOC) en helpt klanten bij het beschermen van hun cloud-, fysieke en virtuele infrastructuren voor zowel IT- als OT-omgevingen. Het platform van LogRhythm – gebouwd voor securityprofessionals – kreeg verschillende erkenningen, waaronder de positie van Leider in Gartners SIEM Magic Quadrant.
Meer over LogRhythm
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.