Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Tijdens X4U worden onder andere nieuwe producten en functionaliteit onthuld

| Unit4 | 2 min | 19 oktober 2021 17:09
Afbeelding: Formule 1-legende Mark Gallagher over het creëren van een winnende klantstrategie | Copyright: Unit4
Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en mensgerichte organisaties, maakt bekend dat zij op 16 en 17 november een tweede editie organiseert van het wereldwijde virtuele evenement Experience4U (X4U). Tijdens X4U worden nieuwe producten en functionaliteit onthuld. Daarnaast vertellen klanten uit diverse sectoren over de successen die zij met de oplossingen van Unit4 hebben geboekt.

Onthullen nieuw onderzoek

X4U brengt klanten, prospects en partners van Unit4 bijeen om van gedachten te wisselen en te ontdekken hoe Unit4 toegevoegde waarde biedt. Unit4 zal dit jaar tijdens het evenement de resultaten onthullen van haar nieuwe onderzoek ‘Business Future Index’ en van het Maturity Model. Deze vormen de basis voor de Q&A’s met 3.500 zakelijke besluitvormers en werknemers en laten zien welke eigenschappen de best presterende ondernemingen met elkaar gemeen hebben en hoe zij zich opmaken voor de toekomst.

Deelnemers aan X4U komen meer te weten over de manier waarop Unit4 ondersteuning biedt met een branchespecifiek ecosysteem van oplossingen die ongeëvenaard zijn in de midmarket en alles bieden wat middelgrote organisaties nodig hebben om hun mensen en klanten toegevoegde waarde te bieden. Het virtuele evenement neemt tweeëneenhalve dag in beslag. Er vinden ruim 40 sessies plaats, van succesverhalen van klanten, diepgaande productbesprekingen, tot rondetafelgesprekken en sessies die in het teken staan van best practices en innovaties.

Programma

De opening van X4U wordt verzorgd door Mike Etting, de CEO van Unit4. Hij zal zijn visie delen op de toekomst na de coronacrisis: een enorme versnelling van de ontwikkelingen die de afgelopen jaren de IT-sector domineerden. Dmitri Krakovsky, de CPO van Unit4, en Claus Jepsen, de CTO van Unit4, vertellen meer over de laatste productinnovaties van Unit4 en de manier waarop het haar visie op ERPx in de praktijk brengt.

Gastsprekers zijn onder meer:
  • Steve Cadigan, talent strategist, expert op het gebied van bedrijfsculturen en de oprichter van Cadigan Talent Ventures.
  • Mark Gallagher, auteur, radiopresentator, branche-analist en oprichter van Performance Insights Ltd.
  • Peter Hinssen, ondernemer, keynote-spreker, auteur en partner bij nexxworks.
Klanten die over hun successen met Unit4 vertellen, zijn onder andere:
  • Ammara Ghulam, head of finance bij IO interactive
  • Damion Schumacher, manager corporate technology bij easyJet
  • Nina Meulengracht, ERP transformation manager bij Maersk Oil Trading

“Unit4 brengt nieuwe perspectieven naar een volwassen markt met haar ERPx-benadering”, zegt Holger Mueller, vice president en principal analyst bij Constellation Research en spreker tijdens X4U. “X4U is het paradepaardje onder de evenementen van Unit4. Het biedt een levendig platform voor middelgrote organisaties die willen weten hoe zij hun digitale strategieën kunnen moderniseren en nieuwe manieren willen verkennen om waarde te putten uit hun ERP-, HCM- en FP&A-systemen.”

Geïnteresseerden kunnen zich hier gratis registeren en de volledige agenda van X4U bekijken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Unit4ERP
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.