CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

RvC zeer erkentelijk voor zijn grote bijdrage en betrokkenheid bij de ontwikkelingen van de onderneming

| Ctac | 2 min | 20 oktober 2021 8:50
Copyright: Ctac
De raad van commissarissen (“RvC”) van Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (“Ctac”) (Euronext Amsterdam: CTAC) maakt bekend dat in overeenstemming met Chief Executive Officer Henny Hilgerdenaar is besloten, dat Henny Hilgerdenaar per 1 november 2021 zijn functie als CEO van Ctac neerlegt en terugtreedt als statutair bestuurder. Eerder dit jaar heeft Ctac een strategy update gepresenteerd, de RvC en Henny Hilgerdenaar achten dit een passend moment om met nieuw leiderschap invulling te geven aan de verdieping en uitvoering van deze ingezette strategie. Henny Hilgerdenaar is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting en uitbouw van CTAC, waarvan de laatste 10 jaar als CEO. De RvC is Henny Hilgerdenaar zeer erkentelijk voor zijn grote bijdrage en betrokkenheid bij de ontwikkelingen van de onderneming.

Henny Hilgerdenaar (1960) trad in 1994 in dienst bij Ctac als één van de eerste werknemers. In die periode was hij verantwoordelijk voor Sales & Delivery. Drie jaar na de beursgang van 1998 werd hij benoemd tot CEO. Onder leiding van Hilgerdenaar groeide Ctac uit van een ERP-specialist tot een full-service ICT solutions provider, met ruim 400 medewerkers die tezamen in 2020 een omzet van zo’n 87 miljoen euro hebben gerealiseerd. Recent nam Ctac verandermanager Purple Square, system integrator Oliver IT en strategisch IT-partner Digimij over.

“Henny verdient veel lof en waardering voor hetgeen hij bij Ctac heeft gerealiseerd”, stelt president- commissaris Harry Hendriks. “Hij heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu is: een toonaangevend ICT-dienstverlener voor middelgrote ondernemingen in Nederland. Samen met Henny zijn we tot de conclusie gekomen dat het nu tijd is voor nieuw leiderschap, dat met frisse ideeën de ingezette koers verder kan aanscherpen en de groeidoelstellingen realiseert. We zijn Henny zeer erkentelijk voor alles wat hij voor Ctac heeft betekend en wensen hem alle goeds voor de toekomst.”

Door de RvC is CFO Pieter-Paul Saasen, als huidig statutair bestuurder, verzocht om vanaf vandaag de taken van de CEO waar te nemen tot er definitieve opvolging is geregeld.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ctac
Over Ctac
Als Business & Cloud Integrator helpt Ctac (AMS:CTAC) haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren, creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. Ctac biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van business consultancy, managed services, projecten, learning en detachering. Daarnaast heeft Ctac een aantal eigen producten, waaronder Fit4Woco, Fit4RealEstate en de XV Retail Suite, bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform. Ctac bestond in 2020 28 jaar en heeft in deze periode ruime ervaring en inhoudelijke kennis opgebouwd in de sectoren retail, wholesale, manufacturing en real estate.

Ctac heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat hoog in het vaandel.
Meer over Ctac
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.