everis gaat verder onder de naam NTT DATA

NTT DATA nummer zeven in de wereld van grote IT-dienstverleners

| NTT DATA | 2 min | 21 oktober 2021 9:50
Copyright: NTT DATA
everis verandert haar merknaam vanaf vandaag in NTT DATA. Het Japanse bedrijf, dat sinds 2014 eigenaar is van everis, is volgens Gartner het op zes na grootste IT-dienstenbedrijf ter wereld, met een aanwezigheid in meer dan vijftig landen, bijna 140 duizend werknemers en een omzet van 22 miljard dollar.

Sinds de overname van everis door NTT DATA zeven jaar geleden werken beide merken samen aan het verbeteren, versterken en laten groeien van de business in de markten waar everis aanwezig is. Met deze rebranding in de zeventien landen waar everis kantoren heeft, zal het bedrijf zich blijven richten op het leveren van lokale expertise en visie aan haar klanten, ondersteund door grote wereldwijde capaciteit.

Organisatie vereenvoudigen en versterken

De rebranding van het 25 jaar geleden opgerichte everis is in lijn met de wereldwijde groei- en brandingstrategie van de hele groep. Dit met als doel om de organisatie te vereenvoudigen en te versterken met een gemeenschappelijke identiteit die een gedeelde visie weerspiegelt en wereldwijd meer samenwerking mogelijk maakt. Deze overgang versterkt het merk NTT DATA, waardoor het haar aanbod van innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten aan klanten over de hele wereld kan vergroten. Tegelijkertijd worden klanten begeleid bij hun groei- en digitaliseringsprocessen.

Fritz Hoderlein, CEO van NTT DATA Europe & Latam: "Deze rebranding positioneert ons als een wereldwijd bedrijf, waarbij we onze klanten lokale en gepersonaliseerde ondersteuning blijven bieden. Het is een kans om als NTT DATA een verschil te blijven maken door middel van technologie en onze mensen wereldwijd het beste carrièrepad te bieden".

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NTT DATA
NTT DATA, onderdeel van de NTT Group, is een innovatieve wereldwijde IT- en zakelijke dienstverlener. Het bedrijf helpt klanten bij hun transformatieproces door middel van consulting, brancheoplossingen, bedrijfsprocesdiensten, digitale en IT-modernisering en managed services. NTT DATA stelt hen, maar ook de maatschappij, in staat om vol vertrouwen de digitale toekomst tegemoet te gaan. Het bedrijf toont haar betrokkenheid bij het succes van haar klanten op de lange termijn door een wereldwijd bereik te combineren met lokale focus, om met hen samen te werken in landen over de hele wereld.
Meer over NTT DATA
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.