Ricoh’s Pro™ L5160 grootformaat printer bekroond met Buyers Lab Award

| Ricoh | 2 min | 5 november 2019 10:12
Afbeelding: Ricoh Pro L5160 | Copyright: Ricoh
Ricoh's innovatieve technologie heeft eens te meer bijval gekregen van Keypoint Intelligence - Buyers Lab. De Ricoh Pro L5160 dual CMYK grootformaat productieprinter heeft de 2020 Pick Award for Outstanding High Production CMYK Eco-Solvent /Latex 54”/64” Printer gewonnen. De prestigieuze onderscheiding werd tijdens VISCOM in Milaan uitgereikt aan Ricoh.

Buyers Lab, ’s werelds grootste onafhankelijke tester van hard- en software in de printermarkt, heeft de keuze voor het winnende systeem gebaseerd op een grondige evaluatie van een uitgebreide reeks technische criteria.

Buyers Lab wees op de bovengemiddelde productiviteit van het systeem bij alle kwaliteitsinstellingen en de uitzonderlijke dimensionele stabiliteit voor het creëren van nauwkeurige multi-panel jobs. Het prees het systeem ook voor zijn superieure gebruiksgemak via het intuïtieve kleurentouchscreen en de eenvoudige ColorGATE Productionserver 10 RIP-software, en voor zijn contrastrijke beelden van fotokwaliteit met een consistente levendigheid.

Keypoint Intelligence - Buyers Lab zei: “De hoge snelheid van de dual CMYK Pro L5160 maakt van dit systeem een ideale keuze voor drukbezette printbedrijven en drukkerijen die grootformaat printjobs binnen strakke deadlines moeten leveren. De geproduceerde rasterbeelden oogden levendig, scherp en driedimensionaal. Bovendien constateerden we zowel qua kleur als qua formaat slechts verwaarloosbare variaties bij herhaalde grote paneelprints door de Pro L5160. Dat betekent dat elk bedrijf dat zijn applicatieaanbod wil uitbreiden, op dit systeem kan rekenen om naadloze output te leveren voor hangende wandmontage of ander werk dat naast elkaar te zien zal zijn.”

Lucas Stevens, Product marketeer Commercial & Industrial print, Ricoh Nederland, zegt: “We zijn blij dat onze toonaangevende grootformaat productiesystemen erkenning krijgen voor hun superieure technologie, prestaties en mogelijkheden. Deze flexibele en veelzijdige oplossing combineert Ricoh inkten, Ricoh printkoppen en Ricoh design om gebruikers in staat te stellen een breed scala aan applicaties snel, gemakkelijk en in een zeer hoge kwaliteit te leveren.”

De Ricoh Pro L5160 werd ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van toekomstgerichte printprofessionals en sign- en displayspecialisten: uitgebreidere jobmogelijkheden (CMYK plus wit), snellere productie van kleine oplages en productiviteitsverbeteringen (CMYK). Het systeem print applicaties in resoluties tot 1200 x 1200 dpi met snelheden die toonaangevend zijn in dit segment: tot 46,7 m² per uur in de standaardmodus voor outdoorapplicaties en 25 m² per uur in de standaardmodus voor indoorapplicaties. Dankzij geautomatiseerd onderhoud en Ricoh’s GREENGUARD gecertificeerde latexinkten met een hoge opaciteit biedt de Pro L5160 ook gebruiksgemak en milieuvoordelen.

Ga voor meer informatie naar www.professioneelprinten.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.