OutSystems leider in het Gartner® Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms

Het is veel makkelijker om een solide architectuur in OutSystems te bouwen dan in traditionele ontwikkelomgevingen

| OutSystems | 2 min | 21 oktober 2021 10:08
Copyright: OutSystems
OutSystems, wereldleider in moderne applicatieontwikkeling, is door klanten en industrie-analisten erkend in het Gartner® Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms. Deze plek heeft OutSystems bemachtigd door haar vermogen om organisaties te helpen innoveren door middel van de kracht van software, waarbij bedrijven worden ondersteund om bedrijfskritische applicaties te bouwen.

Twee onderscheidingen

OutSystems heeft in het 2021 Gartner® Magic Quadrant TM voor Enterprise Low-Code Application Platforms de hoogste positie op de as ‘Ability to execute’ behaald. Dit is het vijfde opeenvolgende jaar dat het moderne applicatieplatform in deze rapporten een positie als leider inneemt. OutSystems scoorde het hoogst in de Custom Business Applications use case in de 2021 Gartner® Critical CapabilitiesTM voor Enterprise Low-Code Application Platforms. Daarnaast ontving OutSystems een 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice onderscheiding voor Enterprise Low-Code Application Platforms door haar klanten.

Nick Mates, Project Coördinator en Tech Lead bij Lendr, over OutSystems: “We hebben met OutSystems een revolutie teweeggebracht in de manier waarop wij technologie ontwikkelen. Dit heeft het een enorme impact op de digitale ervaringen die we aan zowel klanten als medewerkers bieden. Hun modulaire aanpak zorgt ervoor dat we snel microservices kunnen ontwikkelen, en deze voor verschillende apps kunnen hergebruiken. Het is veel makkelijker om een solide architectuur te bouwen dan in traditionele ontwikkelomgevingen.”

Bart Meursing, VP Northern Europe bij OutSystems: “OutSystems heeft als een van de eersten de markt kennis laten maken met low code. De evolutie die dit binnen bedrijven teweeg heeft gebracht, zien we over de hele wereld. Het is fantastisch dat klanten met ons platform in staat zijn om hun digitale reis te accelereren, enorme productiviteitwinsten te behalen én nieuwe inkomstenstromen te genereren. Zij kunnen nu nog sneller inspelen op de veranderingen en vragen vanuit de markt, wat bijdraagt aan het verbeteren van klantervaringen. Dat we vandaag de dag erkend worden door onze klanten en invloedrijke analisten, bevestig alleen maar dat we bedrijven helpen sneller succesvol te zijn met behulp van ons moderne software platform.”

Lees een gratis exemplaar van het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms of het 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Enterprise Low-Code Application Platforms.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer over OutSystems
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.