Zivver gepositioneerd als Representative Vendor in 2021 Gartner Market Guide for Email Security

Leiders op het gebied van beveiliging en risicobeheer moeten ervoor zorgen dat hun bestaande oplossing geschikt blijft voor het veranderende landschap

| ZIVVER | 2 min | 21 oktober 2021 12:14
Zivver, een leider in veilige communicatieoplossingen, kondigt vandaag aan dat het is vermeld als een Representative Vendor voor Email Data Protection (representatieve leverancier op het gebied van e-mail-gegevensbescherming) in de ‘2021 Market Guide for Email Security’ van Gartner.[1]

Volgens Gartner vereisen “de voortdurende toename van het aantal succesvolle phishing-aanvallen en de migratie naar e-mail in de cloud, dat e-mailbeveiligingscontroles en -processen opnieuw goed onder de loep worden genomen. Leiders op het gebied van beveiliging en risicobeheer moeten ervoor zorgen dat hun bestaande oplossing geschikt blijft voor het veranderende landschap."

"De adoptie van e-mailoplossingen blijft groeien, waardoor leiders op het gebied van beveiliging en risicomanagement gedwongen worden om de opties van deze aanbieders te evalueren", aldus Gartner-analisten Mark Harris, Peter Firstbrook, Ravisha Chugh en Mario de Boer in het rapport. Microsofts Office 365 (waar het e-mailprogramma Outlook deel van uitmaakt) is de populairste cloud-gebaseerde oplossing die momenteel in gebruik is bij bedrijven wereldwijd. Hoewel de software zich blijft ontwikkelen, zijn er nog steeds bepaalde zwakke plekken in de beveiliging. Zo kunnen de Data Loss Prevention (DLP)-functies) van Office 365 bijzonder gevoelig zijn voor het per ongeluk lekken van gegevens. Zivver integreert naadloos met Office 365, maar ook met Exchange On-Premises van Microsoft en Gmail van Google, en biedt gebruikers verbeterde beveiliging in de vorm van hoogwaardige encryptie, authenticatie en toegangscontrole. De oplossing van Zivver verbetert tevens de compliance en verkleint de kans op menselijke fouten en kostbare datalekken.

De marktomschrijving van EDP in het Gartner-rapport luidt: "E-mail is fundamenteel onveilig, en EDP-oplossingen zetten versleuteling in om ongeoorloofde toegang tot e-mailcontent op te sporen, en houdt dit tegen voor of nadat de mail is verzonden. EDP kan ook helpen bij het voorkomen van gegevensverlies als gevolg van verkeerd geadresseerde ontvangers."[1]

Rick Goud, CIO & oprichter van Zivver: "We zien het feit dat Gartner ons noemt als Representative Vendor for Email Data Protection als een erkenning van de mogelijkheden van onze beveiligde e-mailoplossing, die medewerkers in staat stelt om veilig, met vertrouwen en met gemak informatie te kunnen delen. Onze oplossing integreert bovendien eenvoudig met 's werelds meest gebruikte e-mailsystemen in de cloud, Office 365, Exchange en Google Workspace, en versterkt de beveiliging hiervan. Hierdoor kunnen we de bescherming van e-mailgegevens voor het groeiende aantal organisaties dat naar de cloud migreert, optimaliseren."

  1. Gartner, "Market Guide for Email Security," Mark Harris, Peter Firstbrook, Ravisha Chugh, Mario de Boer, 7 oktober 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ZIVVER
ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt veilig te communiceren, is in 2015 opgericht vanuit de filosofie dat professionals drie belangrijke behoeften hebben: gebruiksvriendelijkheid, controle en veiligheid. ZIVVER voldoet met haar product aan deze drie behoeften, die ieder even belangrijk zijn.In vergelijking met bestaande oplossingen is de basisaanpak van ZIVVER uniek: de oplossing voorkomt menselijke fouten bij het verzenden van gevoelige gegevens, voorkomt toegang door hackers of derden en stelt gebruikers in staat berichten in te trekken en automatisch fouten te melden. Hierdoor behouden gebruikers de controle voor, tijdens en na het delen van informatie. ZIVVER noemt dat Triple Safe.
Meer over ZIVVER
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.