T-Mobile lanceert Multisim

Bellen en internetten via Apple Watch zonder iPhone op zak

| T-Mobile | 2 min | 22 oktober 2021 10:42
Copyright: T-Mobile
T-Mobile introduceert als eerste telecomprovider in Nederland Multisim. Een nieuwe dienst waarmee klanten van T-Mobile met Apple Watch cellular modellen via 4G kunnen bellen en internetten zonder smartphone op zak. De nieuwe dienst is geschikt voor klanten die gebruikmaken van een iPhone en een Apple Watch (GPS + Cellular) en koppelt beide apparaten aan hetzelfde telefoonnummer en abonnement. Multisim is vanaf 29 oktober te bestellen en vanaf vrijdag 5 november beschikbaar.

Met Multisim komt T-Mobile tegemoet aan een specifieke wens van de Nederlandse consument. Tot vandaag was connectiviteit op een Apple Watch in Nederland alleen mogelijk met een gekoppelde iPhone in de buurt. T-Mobile brengt hier als eerste provider in Nederland verandering in en maakt het voor klanten mogelijk op pad te gaan zonder hun iPhone op zak én toch te kunnen bellen en internetten via hun Apple Watch. Allemaal gebundeld op één maandelijkse factuur.

Gebruik van eSim

T-Mobile Multisim koppelt iPhone en Apple Watch (GPS + Cellular) door middel van eSim – elektronisch ingebouwde simkaarten – aan hetzelfde telefoonnummer. Een oproep komt op beide apparaten tegelijk binnen tot deze op een van de apparaten wordt beantwoord. Data kan op beide apparaten tegelijk gebruikt worden, zo kunnen klanten een serie kijken op hun iPhone terwijl ze berichten beantwoorden via hun Apple Watch.

Altijd verbonden

Leo Hensen, Directeur Marketing & Communications bij T-Mobile Nederland: “Dankzij T-Mobile Multisim kunnen consumenten hun Apple Watch eindelijk ten volle benutten en altijd verbonden blijven op de manier die bij hen past.”

Multisim abonnementen zijn vanaf vrijdag 29 oktober in combinatie met het cellular model van de Apple Watch Series 7 te bestellen voor klanten met een Go-abonnement. Beide zijn vanaf vrijdag 5 november beschikbaar. Klanten die al in het bezit zijn van een Apple Watch cellular model, kunnen vanaf 5 november ook een Multisim abonnement afsluiten. Een Multisim abonnement kost 5 Euro per maand.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over T-Mobile
T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste aanbieders van telecom voor consumenten en ondernemers. T-Mobile is méér dan een telecomprovider en stopt niet tot iedereen verbonden is met de mogelijkheden van nu.
Meer over T-Mobile
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.