Ennatuurlijk brengt IT-infrastructuur onder bij Conclusion Future IT

De samenwerking omvat het leveren en beheren van Managed Azure clouddiensten, netwerkdiensten en de gehele servicedesk

| Conclusion | 3 min | 25 oktober 2021 10:47
Copyright: Ennatuurlijk
Door haar generieke IT uit te besteden aan Conclusion Future IT wordt het duurzame warmtebedrijf Ennatuurlijk volledig ontzorgd. De samenwerking omvat het leveren en beheren van Managed Azure clouddiensten, the Modern 365 Workplace, netwerkdiensten en de gehele servicedesk plus on-site support. Deze samenwerking is gericht op een ultieme eindgebruikersbeleving binnen een robuuste en veilige IT-infrastructuur die past bij de maatschappijkritische rol die Ennatuurlijk vervuld.

Ultieme en veilige eindgebruikersbeleving

Door de Ennatuurlijk persona’s centraal te stellen in de dienstverlening wordt samengewerkt aan de ultieme eindgebruikerservaring. Dit omvat de transformatie naar een veilige en functionele Modern Workplace op basis van Microsoft 365, waarmee de Ennatuurlijk medewerker zijn/haar werk optimaal kan uitvoeren. Adoptie van nieuwe features is integraal onderdeel van de dienstverlening vanuit Conclusion Future IT.

Door de moderne cloudtechnologie van Microsoft te combineren met hoogwaardige customer care ondersteuning, hebben beide organisaties continu inzicht in de beleving van de eindgebruiker. Real time dashboards ondersteunen om de beleving naar het hoogst mogelijke niveau te brengen, waarbij een beoordeling met een acht de ondergrens is.

In de gezamenlijke transformatie van het serverlandschap en de applicaties naar Microsoft Azure wordt voor Ennatuurlijk een toekomstbestendige, veilige en schaalbare IT-inrichting gerealiseerd.

Maatschappijkritische rol

Ennatuurlijk heeft een maatschappijkritische rol in de Nederlandse samenleving. Zij voorzien 85.000 huishoudens van warmte en helpen bij het verduurzamen van Nederland. Ze werken dagelijks samen met gemeentes, woningcorporaties, bedrijven, bewoners en bouwers om onze bestaande warmtenetten te verduurzamen. Ook legt de organisatie nieuwe netten aan voor het lokaal verkoelen en verwarmen van huizen, bedrijven en scholen. Dit doet Ennatuurlijk door wijken en buurten te koppelen aan lokale bronnen. Van aardwarmte tot warmte uit de industrie.

Het partnership met Conclusion Future IT is een uitbreiding op een reeds succesvolle samenwerking met Conclusion Mission Critical en sluit ook hier naadloos aan op de ervaring met maatschappij kritische organisaties.

Leon van Meel, directeur Conclusion Future IT: “Wij zijn trots dat we de reeds succesvolle samenwerking met Ennatuurlijk mogen uitbreiden voor wat betreft de generieke IT. De vooruitstrevendheid en het maatschappelijke karakter van beide organisaties sluiten naadloos op elkaar aan. Gezamenlijk maken we een mooie reis om het IT-landschap te transformeren naar moderne cloudtechnologie waarbij de dienstverlening zich richt op een klanttevredenheid van minimaal een acht.”

Jan-Willem Kuijpers, IT-manager: “Ennatuurlijk staat voor een belangrijke volgende fase waar ambitieuze doelen zijn gesteld op het gebied van duurzaamheid, groei en continu verbeteren. We kijken er naar uit om samen met Conclusion Future IT de IT-dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en op die manier een bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van onze organisatie. De bestaande samenwerking op het gebied van OT maakt het strategisch aantrekkelijk om dit partnership verder vorm te geven en uit te breiden met IT.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.