Overname van Tag Security Holdings door de SmartWater Group

Overname resulteert in een breder geografisch bereik, productaanbod en dienstverlening

| SmartWater Group | 2 min | 25 oktober 2021 11:51
Copyright: SmartWater Group
De SmartWater Group, gespecialiseerd in risico management, heeft de overname van Tag Security Holdings (TSH) aangekondigd en wordt hierbij ondersteund door zijn primaire investeringspartner Freshstream.

De overname zorgt voor verdere uitbreiding van de SmartWater Group’s positie als marktleider op het gebied van beveiligingstechnologie- en oplossingen. De SmartWater Group opereert voornamelijk in de bouw- en civiele techniek industrie, detailhandel en vastgoedmarkt en werkt nauw samen met politie en overheid.

De overname van TSH is de eerste overname sinds investeringspartner Freshstream in maart 2021 in het bedrijf investeerde. De investering door Freshstream zorgt ervoor dat de SmartWater Group zich op nieuwe sectoren kan richten en kan inspelen op de marktbehoeften in nieuwe geografische gebieden.

TSH, gespecialiseerd in tijdelijke beveiligingsoplossingen en toegangscontrole, opereert als BetaGuard in Europa en als Tag Guard in het Verenigd Koninkrijk. De producten van TSH sluiten goed aan bij het huidige aanbod van de SmartWater Group. TSH zal haar klanten blijven bedienen als individueel merk binnen de uitgebreide SmartWater Group.

Door de overname van TSH, zal de SmartWater Group beter aan de vraag aan beveiligingsoplossingen kunnen voldoen, met name in Nederland, Duitsland en België. Door de overname wordt efficiëntieverbetering mogelijk gemaakt waardoor BetaGuard en Tag Guard hun service- en productcapaciteit verder kunnen verbeteren.

Phil Cleary, CEO van de SmartWater Group:, “Deze overname is een belangrijke mijlpaal in het versterken van de positie van de SmartWater Group in Europa. We heten onze nieuwe collega's van harte welkom terwijl we ons bedrijf blijven stimuleren, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal."

Martin Berends, Algemeen Directeur van TSH voegt toe: “Gezien de synergiën en het marktpotentieel hebben we een natuurlijke thuis gevonden binnen de SmartWater Group. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om een ​​nog breder scala aan technologieën te bieden”.

Jiri Taecke, Manager van Freshstream: “We verwelkomen BetaGuard en Tag Systems in de familie van de SmartWater Group. Deze nieuwe combinatie is een spannende strategische koppeling in de markt voor mobiele beveiligingssystemen. Het biedt klanten van elk bedrijf toegang tot een breder scala aan gedifferentieerde technologieën en de beste service en ondersteuning in zijn klasse, evenals een aanzienlijke uitbreiding van het geografische bereik als groep.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SmartWater Group
De SmartWater Group, gespecialiseerd in risicomanagement, levert aanzienlijke kostenbesparingen op voor klanten door gebruik te maken van gepatenteerde technologieën. De SmartWater Group is o.a. actief in de infrastructuur en bouwindustrie, vastgoedmarkt en detailhandel en biedt een reeks van beveiligingsproducten en diensten aan.  

‘Door samen te werken met de politie, sectorverenigingen en klanten, hebben we unieke toegang tot informatie en kunnen we met behulp van onze eigen ODIN™ software de beweging van georganiseerde misdaadgroepen voorspellen. We kunnen onze klanten vroegtijdig waarschuwen als er een verhoogd risico is waardoor beveiligingsmaatregelen tijdelijk aangescherpt kunnen worden.  

Als de georganiseerde misdaadgroep over diverse regio’s opereert, zal het risico meereizen naar deze regio’s. Om het risico voor onze klanten te mitigeren, bieden we een reeks van tijdelijke beveiligingsoplossingen aan’.
Meer over SmartWater Group
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.