IntraData vernieuwt huisstijl en website

| IntraData | 2 min | 24 februari 2020 15:04
Gewaardeerd
Copyright: IntraData
IntraData, specialist op het gebied van document lifecycle oplossingen, heeft zijn website en huisstijl een volledige make-over gegeven. Naast digitalisering en werken vanuit de cloud, liggen aspecten als papiervrij werken (met de nadruk op vrij) en het document (het vouwwerk) aan de basis van het vernieuwde IntraData-logo.

Aanleiding voor de rebranding was de behoefte aan vernieuwing en samenhang tussen de verschillende bedrijfsonderdelen en bijbehorende websites na de verhuizing van moederorganisatie Solipsisgroep naar een hypermodern kantoor eind 2019. Ook de huisstijl en website van de Solipsisgroep zelf ondergingen een volledige metamorfose.

Wim Buitenhuis, oprichter en algemeen directeur van Solipsis, is blij met het resultaat. “De look & feel, structuur en techniek van de vorige websites waren verouderd en pasten niet meer bij onze groeiambitie en visie voor de toekomst. Zeker sinds we in ons nieuwe pand meerdere business units hebben samengebracht en we intern qua communicatie en overleg nog soepeler met elkaar kunnen optreden onder één dak. Onze wens was om de business units ook in de uitstraling naar buiten op elkaar af te stemmen.”

Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: “Het nieuwe jasje past ook IntraData als gegoten. De nieuwe website is een site met een moderne uitstraling en een zeer gebruiksvriendelijke navigatie. In de rebranding komt onze ‘document lifecycle solutions’ strategie beter tot uiting en deze sluit goed aan op de ambities die wij als organisatie hebben, zoals het kunnen fungeren als Document Service Provider. Digitalisering maakt een organisatie flexibeler en vrijer, zeker dankzij het werken vanuit de cloud; ons vernieuwde logo weerspiegelt deze gedachte.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
IntraData
Over IntraData
IntraData BV is onderdeel van de Solipsisgroep en brengt sinds 1996 zijn documentmanagementoplossing IntraOffice op de markt. IntraData is een van de grondleggers van de oplossing voor gedigitaliseerd archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput.
Meer over IntraData
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.