Commvault brengt Intelligent Data Services-platform naar AWS Marketplace

Directeur van de AWS Marketplace bespreekt de overstap van klanten naar de cloud tijdens Commvault Connections21

| Commvault | 3 min | 26 oktober 2021 15:19
Afbeelding: Het Commvault Intelligent Data Services Platform | Copyright: Commvault
Commvault, wereldwijd leverancier van zakelijke software voor het beheer van data in omgevingen op locatie, in de cloud en in SaaS-omgevingen, maakt vandaag de beschikbaarheid bekend van Commvault Backup & Recovery en Commvault Professional Services in de AWS Marketplace. Deze online marktplaats maakt het eenvoudig voor organisaties om software die op AWS draait te vinden, testen, aan te schaffen en in gebruik te nemen. Commvault blijft innoveren en klanten voorzien van vooruitstrevende technologie waarmee ze vol kunnen inzetten op digitale transformatie door hun data overal te beschermen: in de cloud, op locatie en in hybride omgevingen.

Stephen Orban, directeur AWS Marketplace & Control Services, zal op 28 oktober verder op dit onderwerp ingaan in zijn keynote tijdens Commvault Connections21, hét evenement voor datagerichte IT-professionals die op zoek zijn naar oplossingen om hun omgeving voor databescherming te moderniseren, hun data efficiënter te beheren en de risico’s rondom data terug te dringen.

Met de beschikbaarheid in de AWS Marketplace van Commvault Backup & Recovery, en de optionele uitbreidingsmodules Commvault Disaster Recovery en Commvault Professional Service, breidt Commvault de reikwijdte van zijn oplossingen voor back-ups en gegevensherstel uit. Gebruikers van AWS kunnen daarmee op elke gewenste schaal beschikken over simpele, schaalbare en veilige databescherming van excellente kwaliteit en snel herstel van data. Commvault en AWS beschikken al over tientallen gezamenlijke klanten. De AWS Marketplace biedt deze organisaties extra flexibiliteit en keuzevrijheid ten behoeve van efficiënt beheer van bedrijfskritische data op locatie en in de cloud. Op die manier kunnen zij zich beschermen tegen en herstellen van cyberbedreigingen zoals ransomware, en intelligente automatisering gebruiken om de efficiëntie te optimaliseren en kosten te besparen.
“Het is van cruciaal belang om zakelijke klanten de snelheid, schaalbaarheid en beveiliging te bieden die nodig zijn om back-ups te maken en data te beschermen en te herstellen in de cloud”, zegt John Tavares, Vice President Worldwide Channels & Alliances bij Commvault. “Met de introductie van onze oplossingen voor back-ups en gegevensherstel, disaster recovery en professional services in de AWS Marketplace kunnen we AWS-gebruikers voorzien van betrouwbare oplossingen voor databeheer die ingebouwde ondersteuning bieden voor de diensten van AWS. Daarmee maken we de bescherming en opslag van data zo eenvoudig als het maar kan.”
“Nu organisaties hun digitale transformatie en overstap naar de cloud voortzetten wordt het waarborgen van schaalbaarheid en beschermen van data in een zo vroegtijdig mogelijk stadium van cruciaal belang”, zegt Stephen Orban, directeur AWS Marketplace en Control Tower Services bij AWS. “Het doet ons een genoegen om Commvault Backup & Recovery binnen de AWS Marketplace te verwelkomen. We zijn enthousiast om te zien hoe onze klanten zullen profiteren van de oplossingen voor databescherming van Commvault.”

Stephen Orban zal uitgebreid op dit onderwerp ingaan tijdens het keynote panel van Commvault Connections21. Geïnteresseerden kunnen zich voor dit evenement aanmelden via: www.commvaultconnections21.com.

Ga voor meer informatie over de oplossingen van Commvault in de AWS Marketplace naar het verkopersprofiel van Commvault.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Commvault
Commvault is een wereldwijde leider in het leveren van data-gereedheid, waardoor klanten in staat zijn om op intelligente wijze gegevens te beheren met oplossingen die gegevens opslaan, beschermen, optimaliseren en gebruiken. Commvault-software automatiseert geestdodende IT-taken en laat gegevens harder werken voor klanten, zodat ze waardevolle inzichten kunnen verwerven voor hun bedrijf. Commvault-oplossingen werken zowel in de cloud als op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de digitale tools en procedures die al in gebruik zijn. Commvault-software, -oplossingen en -services zijn beschikbaar vanuit het bedrijf en via een wereldwijd ecosysteem van vertrouwde partners. Commvault heeft hooggekwalificeerde medewerkers in dienst op markten over de hele wereld.
Meer over Commvault
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.