Conclusion versterkt Enterprise Applications portfolio met Microsoft Dynamics competentie

De Microsoft Dynamics dienstverlening voerde KPMG onder de vlag KPMG Crimsonwing

| Conclusion | 2 min | 27 oktober 2021 9:25
Afbeelding: Het tekenmoment met v.l.n.r. Jan-Douwe Jilderda, Engbert Verkoren en Seger Theuns | Copyright: Conclusion
Conclusion neemt de Microsoft Dynamics-activiteiten over van KPMG Nederland. De Microsoft Dynamics dienstverlening voerde KPMG onder de vlag KPMG Crimsonwing. Dit bedrijf gaat verder als Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions). De organisatie bestaat uit ruim 60 experts, die een sterke positie hebben opgebouwd als implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties. De toevoeging van deze organisatie aan het Conclusion ecosysteem is een belangrijke versterking van de dienstverlening op het gebied van Enterprise Applications. Per 1 december verhuist de organisatie naar het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht.

Jan-Douwe Jilderda, directeur Conclusion MBS: “Het Conclusion ecosysteem vormt een prachtig huis voor onze mensen, met veel nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast geeft deze overname een krachtige impuls aan onze strategie; we kunnen zo nog relevanter zijn voor onze klanten en een breder dienstenspectrum aanbieden. We kijken ernaar uit om samen te ondernemen en een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten en nieuwe organisaties.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “We zijn verheugd om een mooi bedrijf als Conclusion MBS aan ons ecosysteem toe te mogen voegen. De Microsoft Dynamics competentie was het ontbrekende stukje in de puzzel van onze Microsoft dienstverlening. Binnen het Enterprise Applications domein zien we Microsoft aan terrein winnen en kiezen steeds meer klanten voor Microsoft Dynamics oplossingen. Met Conclusion MBS als bedrijfsonderdeel verbreden we ons dienstenaanbod en hun service offering sluit perfect aan op onze huidige Microsoft based services, waaronder IT-infrastructuur, applicatiemanagement en data-analytics. Naast een naadloze aansluiting qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en de mensen hebben dezelfde bloedgroep.”

Edwin Herrie, partner en lid van de Raad van Bestuur KPMG Nederland: “We zijn blij dat onze collega’s een goede plek krijgen bij Conclusion, in een omgeving waar ze zich verder kunnen ontwikkelen op het vlak van systeemintegratie-activiteiten. Onze adviesfunctie in het Microsoft-domein blijft KPMG verder uitbreiden waarmee we onze klanten helpen digitaal te transformeren naar een zogeheten powered, connected & trusted enterprise omgeving.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.