Cmotions organiseert training voor data scientists en juristen op het snijvlak van AI en AVG

Data scientists en privacy professionals krijgen door middel van trainingen een inkijk in elkaars expertise

| Cmotions | 2 min | 27 oktober 2021 16:30
Copyright: Cmotions
Cmotions, AI en data science expert, organiseert op 22 november een training voor data scientists en hun managers. Dit doen zij samen met Considerati, juridisch specialist op het gebied van AI en AVG. Bij deze training leren data analisten wat de basis is van de AVG en wat de AVG betekent voor hun werk. Aan het eind van de cursus weten deelnemers hoe ze AI op een AVG-compliant manier kunnen inzetten.

Leren van elkaars expertise

Op het gebied van de AVG kunnen privacy professionals, data analisten en data scientists veel van elkaar leren. Een privacy professional heeft een gedegen begrip nodig van data science en AI. Voor een data scientist is het juist belangrijk om de impact van de AVG op zijn of haar werkzaamheden te begrijpen. Om die reden zoeken Cmotions en Considerati de samenwerking op. Zo organiseren zij een training voor privacy professionals en een training voor data analisten, waar ze van elkaars expertise kunnen leren.

De training voor data analisten en scientists vindt op 22 november plaats op het kantoor van Cmotions in Bunnik. Tijdens de training krijgen zij een inkijk in de wereld van de AVG en worden de ethische aspecten over de inzet van AI behandeld. Aan de hand van praktijkcases verzorgen de jurist en data scientist een pragmatische en interactieve training.

De training voor de privacy professionals wordt gegeven op dinsdag 23 november op het kantoor van Considerati in Amsterdam. Zij leren hier onder andere meer over hoe algoritmen werken, hoe beslismodellen worden gebouwd en welke valkuilen er bestaan bij data gedreven besluitvorming.

Meer weten over de trainingen of je meteen aanmelden? Dat kan via: https://cmotions.nl/ai-en-avg-training/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cmotions
Cmotions bestaat uit gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Zij nemen ‘Client motions’, de beweging die de organisatie, werknemers en de omgeving maken, als basis voor het vaststellen van een gedragen richting voor verdere ontwikkeling van een organisatie. Cmotions is sinds april 2019 onderdeel van Broad Horizon. Broad Horizon is een internationaal data, business applicaties, managed hosting- en cloudbedrijf. Broad Horizon is specialist op het gebied van het volledige Microsoft-platform, waaronder ERP-, CRM-, de moderne werkplek en alle clouddiensten vallen.
Meer over Cmotions
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.