Kingston FURY onthult DDR5-prestaties

Het eerste platform dat gebruikmaakt van de nieuwe geheugenstandaard DDR5

| Kingston Technology | 3 min | 27 oktober 2021 17:53
Afbeelding: De Kingston FURY Beast DDR5 | Copyright: Kingston Technology
 • Krachtige startsnelheden van 4800MHz
 • Intel® XMP 3.0-ready en gecertificeerd
 • Gekwalificeerd door 's werelds grootste moederbordfabrikanten
Kingston Technology Europe Co LLP, een dochteronderneming van Kingston Technology Company, Inc, wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, introduceert vandaag de revolutionaire Kingston FURY™ Beast DDR5.

Kingston FURY Beast DDR5 arriveert gelijktijdig met de lancering van de Intel® Z690 Chipset en 12e generatie Intel® Core™ processoren (codenaam "Alder Lake-S"). Dit is het eerste platform dat gebruikmaakt van de nieuwe geheugenstandaard DDR5, waarmee het de verbeteringen op gebied van prestaties en data-integriteit wereldwijd toegankelijk maakt.

Kingston FURY Beast DDR5 gaat nog een stap verder in snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid. Het levert een arsenaal aan verbeterde functies, zoals on-die ECC (ODECC) voor verbeterde stabiliteit bij extreme snelheden, dual 32-bit subkanalen voor verbeterde efficiëntie en on module power management integrated circuit (PMIC) om stroom te leveren waar dat het meest nodig is. Of je nu gamet op de extreemste instellingen, livestreamt in 4K+ of grote animaties en 3D rendert: Kingston FURY Beast DDR5 biedt de level-up die nodig is, zonder dat dit ten koste gaat van de stijl en uitstekende prestaties.

Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA: "We zijn verheugd dat DDR5 er eindelijk is en dat ons aanbod onderdeel is van de Kingston FURY-lijn; gereed voor zowel gamers als tech-liefhebbers. We kunnen met trots vertellen dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat Kingston FURY Beast DDR5 is getest en goedgekeurd door MSI®, ASUS®, ASRock®, en Gigabyte™, 's werelds grootste moederbordfabrikanten[2]."

Met superieure snelheidsverbeteringen, Plug N Play op 4800MHz[1], is Kingston FURY Beast DDR5 ideaal voor gamers en tech-liefhebbers die op zoek zijn naar betere prestaties van hun next-gen platforms.

Kingston FURY Beast DDR5 is bovendien Intel XMP 3.0-Ready en Gecertificeerd, wat betekent dat gebruikers een gemakkelijke, stabiele en gecertificeerde overklok-ervaring kunnen verwachten. Bovendien maken nieuwe functies het mogelijk om unieke game-ervaringen te creëren met twee aanpasbare profielen voor snelheden en timings.

Kingston FURY Beast DDR5 is verkrijgbaar in 16GB, in losse modules en kits van 2, met snelheden van 4800MHz en 5200MHz. De kwaliteit wordt gewaarborgd door gelimiteerde levenslange garantie en legendarische Kingston betrouwbaarheid.

Kingston FURY Beast DDR5 eigenschappen en specificaties:
 • Grotere startsnelheid prestaties: Met een extreme startsnelheid van 4800MHz is DDR5 50% sneller dan DDR4.
 • Verbeterde stabiliteit voor overklokken: On-die ECC (ODECC) helpt de gegevensintegriteit te behouden om de ultieme prestaties te bereiken terwijl je de grenzen verlegt!
 • Verhoogde efficiëntie: Door de verdubbeling van banks, verdubbeling van burstlengte en twee onafhankelijke 32-bits subkanalen, excelleert DDR5's uitstekende verwerking van data met de nieuwste games, programma's en veeleisende applicaties.
 • Intel® XMP 3.0-Ready en Gecertificeerd: Geavanceerde, vooraf geoptimaliseerde timings, snelheid en voltage voor overklokprestaties en nieuwe, door de gebruiker aanpasbare profielen met behulp van een programmeerbare PMIC.
 • Gekwalificeerd door 's werelds grootste moederbordfabrikanten[2]: Getest en goedgekeurd zodat je met vertrouwen kunt bouwen en upgraden op het moederbord van jouw voorkeur.
Low-profile heat spreader: De nieuw ontworpen heat spreader combineert een gedurfde styling met een geweldige koelfunctionaliteit.
 • Capaciteit:
  • Enkelvoudig - 16GB
  • Sets van 2 - 32GB
 • Frequenties: 4800MHz, 5200MHz
 • Latencies: CL38, CL40
 • Voltage:1V, 1.25V
 • Operationele temperatuur: 0°C-85°C
Afmetingen: 133,35 mm x 34,9 mm x 6,62 mm.
 1. Kingston FURYTM Plug N Play-geheugen in DDR5-systemen presteert tot de snelheid die is toegestaan door de system BIOS van de fabrikant. PnP kan de snelheid van het systeemgeheugen niet sneller maken dan is toegestaan door de BIOS van de fabrikant. Kingston FURY Plug N Play DDR5-producten ondersteunen XMP 3.0-specificaties, zodat overklokken ook kan worden bereikt door het ingebouwde XMP-profiel in te schakelen.
 2. Aanbevolen op de Qualified Vendor Lists (QVL) van 's werelds grootste moederbordfabrikanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP en Kingston Technology Company, Inc., zijn onderdeel van dezelfde bedrijvengroep (“Kingston”). Kingston is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Kingston ontwikkelt en produceert oplossingen die gebruikt worden om te leven, te werken en te spelen, van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparatuur, zoals slimme en draagbare technologie, tot design-in en contractproductie. De grootste pc-producenten en cloudhostingpartijen ter wereld vertrouwen op Kingston voor hun productiebehoeften. Onze passie voedt de technologie die de wereld elke dag inzet. We streven ernaar verder te kijken dan onze producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en oplossingen te bieden die een verschil maken: ‘Kingston Is With You’. 
Meer over Kingston Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.