Qualys maakt nieuwe Vulnerability Management-oplossing VMDR® klaar voor brede beschikbaarheid medio maart

Live VMDR-demo en technology-previews zijn highlights van Qualys Security Conference in San Francisco

| Qualcomm | 1 min | 24 februari 2020 16:50
Copyright: Qualys
Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), een pionier en toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, bereidt zijn nieuwste oplossing, VMDR® - Vulnerability Management, Detection and Response - voor op algemene beschikbaarheid en zal een live demo van de oplossing op de Qualys Security Conference in San Francisco op dinsdag 25 februari.

Qualys VMDR is een all-in-one cloud-app die de volledige cyclus van vulnerability management omvat voor on-premises, end-points, cloud, mobiel, containers, OT- en IT-omgevingen. De app versnelt de mogelijkheid voor organisaties om te reageren op dreigingen en inbreuken te voorkomen. De app is gemakkelijk inzetbaar. De prijs is asset-afhankelijk, wat de aankoop van de app vergemakkelijkt.

Ten tijde van de algemene beschikbaarheid van VMDR zal Qualys ook een versie met enkele VMDR-functies voor al zijn klanten uitrollen, de VMDR-experience genoemd. De VMDR-experience biedt alle bestaande klanten krachtige nieuwe mogelijkheden zonder extra kosten, waaronder:
  • Real-time inzicht in kwetsbaarheden met eenvoudig te maken dashboardwidgets, automatische trendgrafieken en vrijwel direct zoeken.
  • Volledige zichtbaarheid van bedrijfsmiddelen in 100% van het hybride IT-landschap, inclusief cloud-, container- en mobiele apparaten, met onbeperkte agents en passieve sensoren.
  • Gecentraliseerd overzicht van alle externe digitale certificaten en hun SSL Labs-kwaliteiten.
Vanuit de VMDR-app kan de klant zelf een gratis proefperiode van 30 dagen voor alle VMDR-functionaliteiten aanbieden.

Ga naar www.qualys.com/vmdr voor meer informatie over Qualys VMDR en om u vooraf te registreren voor een proefversie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Qualcomm

Qualcomm is een Amerikaans multinationaal bedrijf voor halfgeleider- en telecommunicatieapparatuur dat draadloze telecommunicatieproducten en -diensten ontwerpt en op de markt brengt.
Meer over Qualcomm

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.