Vertiv introduceert de 230V NetSure™ Inverter-serie

Voor optimalisatie van beschikbaarheid van gelijkstroom en wisselstroom voor 5G-toepassingen

| Vertiv | 3 min | 28 oktober 2021 9:21
Afbeelding: De Netsure Inverter Series | Copyright: Vertiv
Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert vandaag de Vertiv™ NetSure™ Inverter-serie. Het gaat om een ruimtebesparend systeem dat één sub-rack van gelijkstroom en wisselstroom voorziet op basis van een gemeenschappelijke batterij en gebruikmaakt van één regeleenheid. Dit maakt een einde aan de noodzaak van afzonderlijke controllers voor het DC-voedingssysteem en de omzetter. Het 230 VAC-systeem is per direct verkrijgbaar in Azië, de EMEA-regio en Latijns-Amerika. Begin 2022 zal een 120 VAC-systeem beschikbaar zijn in Noord- en Midden-Amerika.

De Netsure Inverter-serie bouwt voort op de succesvolle trackrecord en het brede aanbod van Vertiv op het gebied van oplossingen voor AC- en DC-voeding. Dit volledig geïntegreerde systeem omvat een AC- en DC-distributiepaneel, de regeleenheid NetSure™ en gelijkrichters en omvormers uit de eSure™-reeks. Het systeem elimineert zo alle overdrachtstijd tussen de netstroom en de interne DC-bron. De Netsure Inverter vertegenwoordigt een uiterst betrouwbaar systeem voor de levering van reservestroom voor kritieke lasten. De omvormermodule NetSure biedt voor zijn klasse een hoge vermogensdichtheid van 23 watt per kubieke inch (1,4W per cm3) en ondanks zijn compacte omvang een piekefficiëntie tot 96,3%. De module is versterkt met het oog op omgevingen met hoge temperaturen tot 80 graden Celsius, waar die normaliter zal worden ingezet, zoals binnen de telecommunicatie-infrastructuur en aan de edge van het netwerk.

“Naarmate het gebruik van 5G toeneemt en er meer rekenkracht wordt geïntroduceerd binnen traditionele, met gelijkstroom gevoede omgevingen zoals edge computinglocaties en basisstations, groeit de noodzaak van betrouwbaar en efficiënt beheer van zowel de gelijkstroom als wisselstroom”, zegt Henrik Nilén, directeur Global DC Power Offerings bij Vertiv. “Voor het groeiend aantal edge-locaties is beschikbaarheid van cruciaal belang. Daarnaast moet er zo efficiënt mogelijk gebruik worden gemaakt van waardevolle ruimte. Het Vertiv™ NetSure™ Inverter-systeem biedt met één batterij ondersteuning voor zowel gelijkstroom als wisselstroom en biedt een voor een omzettermodule ongekende vermogensdichtheid. Het systeem optimaliseert daarnaast het ruimteverbruik en draagt bij aan een goede beschikbaarheid van locaties.”

De NetSure Inverter-serie maakt gebruik van één besturingssysteem en vereist geen aanvullende training voor netwerkbeheerders en geen investeringen in aanvullende besturingsmechanismen. Je kunt tegelijkertijd de hoeveelheid apparatuur en dus ook de onderhoudskosten reduceren. Door duidelijk inzicht te bieden in zowel de gelijkstroom als wisselstroom maakt het systeem een accurate capaciteitsplanning, trefzekerder beheer en een optimale beschikbaarheid mogelijk.

Voor bestaande locaties met DC-voeding is een uitbreidingscassette voor het NetSure Inverter-systeem beschikbaar met volledige toegang aan de voorzijde. De cassette voorziet in drie omvormermodules, wisselstroomdistributie en een besturingseenheid in een 1U hoog, 19 inch breed subrack.

Vertiv heeft een succesvolle trackrecord opgebouwd op het gebied van gelijkstroom en wisselstroom. Het beschikt over een uitgebreid aanbod van door wisselstroom gevoede IT-infrastructuuroplossingen en door gelijkstroom gevoede oplossingen voor telecommunicatie-infrastructuren. Deze diepgaande expertise was van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de NetSure Inverter-serie en de omzettermodule met brancheleidende vermogensdichtheid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.