Zoom kondigt Zoom Events Conference aan

Nieuwe functies in Zoom Events maken het mogelijk om (meerdaagse) conferenties via Zoom Events te organiseren

| Zoom | 2 min | 28 oktober 2021 9:25
Afbeelding: Zoom Events Conference screenshot | Copyright: Zoom
 • Meer ondersteuning in de voorbereiding van zowel betaalde als gratis meerdaagse evenementen
 • Verbeterde functies om deelnemers te betrekken
 • Meer communicatie- en meetmogelijkheden na afloop van het evenement
Zoom kondigt de uitbreiding van Zoom Events aan met conferenties: Zoom Events Conference. Hierdoor is het voor iedereen met een Zoom Events-licentie mogelijk om conferenties met meerdere sessies te organiseren. Zo krijgen hosts onder meer ondersteuning voor meerdaagse evenementen en evenementen met meerdere gelijktijdige sessies, streaming van sessies in de event-lobby, verbeterde functies voor sponsoren en netwerkmogelijkheden. Tijdens Zoomtopia 2021 werd de eigen Zoom Events-oplossing al ingezet voor de meer dan 33.000 deelnemers van over de hele wereld.

Waar het gebruik van meerdere platforms voor evenementenorganisaties een uitdaging kan zijn, beschikken organisatoren nu over krachtigere features om indrukwekkende virtuele ervaringen neer te zetten, grote evenementen te beheren en deelnemers beter dan ooit te betrekken. Daarnaast geven de nieuwe functies organisatoren betere communicatie- en meetmogelijkheden.

Enkele functies die zijn toegevoegd aan Zoom Events:
 • Ondersteuning voor meerdaagse evenementen: verspreid evenementen over meerdere dagen en ondersteun tot aan 13 gelijktijdige sessies.
 • Bulk-uploads van agenda’s: upload eenvoudig grotere hoeveelheden aan sessie- en sprekersinformatie.
 • Sessievideo’s: voeg een showreel of infovideo toe voor aanvang van een sessie of om sprekers te introduceren.
 • Conferentielobby: een ruimte waar geregistreerde deelnemers voor en tijdens de conferentie kunnen netwerken en sessies (al dan niet live) kunnen bekijken.
 • Planning voor deelnemers: deelnemers kunnen op één plek bijhouden welke sessies interessant zijn en zo hun eigen planning voor een evenement opbouwen.
 • Sessielijst: deelnemers kunnen gemakkelijk zoeken naar verschillende sessies en de weergave filteren op basis van thema’s, beoogde publiek, producten of niveaus.
 • Opnames: on-demand beschikbaarheid van sessies om achteraf vanuit de Event Lobby te bekijken.
 • Analytics: rapporten over evenementen zijn achteraf beschikbaar voor beter inzicht in opkomst, betrokkenheid en omzet.
 • Ondersteuning voor sponsoren: Ingebouwde functies voor sponsoren, zoals speciale ruimtes, verschillende sponsorniveau’s, video-uploads en chat.
In Nederland is Zoom Events beschikbaar voor het hosten van zowel gratis als betaalde evenementen. Voor meer informatie over het hosten van een conferentie lees het blog ‘New! Host Conferences Using Zoom Events’ op de website van Zoom.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zoom
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.