Snelst groeiende data science bedrijf van Nederland: The Data Agency

Stijgende lijn van de afgelopen drie jaar zet door

| The Data Agency | 2 min | 28 oktober 2021 16:39
Copyright: The Data Agency
The Data Agency is als winnaar uit de bus gekomen in de top vijftig van snelste stijgers binnen de MKB data science industrie. In 2019 stond het bedrijf in de top 50, vorig jaar in de top drie en nu nummer één. The Data Agency specialiseert zich in technologie, data en analytics.

Ronald Langendoen, directielid: “Het is een enorme waardering dat onze werkwijze van het combineren van data, technologie en analytics zorgt voor een duurzame groei.” The Data Agency, met NewPort Capital als meerderheidsaandeelhouder, is ambitieus en wil zich in de voorhoede van data-innovatie nestelen. “Ons motto is Every company a data company."

Het MKB ontgroeid

Langendoen heeft internationale ambities en vervolgt: “Dan kan het zomaar zijn dat we volgend jaar het MKB ontstegen zijn en er geen plek meer is voor ons in deze lijst.” The Data Agency geeft haar klanten de mogelijkheid om op een verantwoorde manier waarde uit data te halen en invulling te geven aan hun data strategie.

Snelste stijger van 2021 binnen de MKB data science

De ranking van MKB bedrijven is samengesteld door Florijnz Corporate Finance op basis van criteria zoals groei in het balanstotaal en aantal medewerkers. De winnaar van de Data Science Award is gekozen door een vakjury en publieksstemmen. De vakjury keek naar presentatie, impact, innovativiteit en schaalbaarheid. Het publiek baseerde haar stem vooral op de pitch van Annemarie van Benthem. Van Benthem, manager analytics & development: “Wij zien drie ontwikkelingen; er is steeds meer data, de technologie ontwikkelt zich steeds sneller en wat je met data doet moet uitlegbaar zijn – de menselijk maat moet altijd in ogenschouw worden genomen. Al onze 120 medewerkers hebben op hun eigen manier met deze ontwikkelingen te maken. En doordat we elkaar aanvullen, leren we veel van elkaar, doen we nieuwe ideeën op en blijven we creatief. Waarmee wij vervolgens onze klanten kunnen ondersteunen en adviseren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The Data Agency
The Data Agency ondersteunt bij het creëren van heldere inzichten, het behalen en behouden van betere resultaten en het genereren van een hogere return on data. Dit resulteert in meer relevante communicatie, lagere kosten en risico’s, grip op compliance en een hogere klanttevredenheid. Wij maken organisaties bewust van de kracht van data en zorgen dat ze ervan profiteren.

Wij zoeken voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en technologieën die bijdragen aan het behouden van onze marktpositie en die ons positioneren in de voorhoede van data-innovatie. Want we willen niet alleen de beste zijn, we willen ook dat onze klanten het best presteren. En dit is waar onze professionals een belangrijke rol in spelen, want we geloven dat zij het verschil maken. De merken werken nauw samen om een hoge klantenservice te kunnen bieden.
Meer over The Data Agency
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.