Vraag naar IFS Cloud zorgt voor sterke Q3-prestaties voor IFS

Cloud-inkomsten in totaal 104% jaar-op-jaar stegen

| IFS | 2 min | 28 oktober 2021 17:04
Copyright: IFS
IFS maakt zijn financiële resultaten over Q3 van 2021 bekend. Na een sterk eerste halfjaar, bestond Q3wederom uit verschillende succesvolle prestaties. In het bijzonder de toename van de vraag van klanten naar IFS Cloud. Dit resulteerde incloud-inkomsten die in totaal 104% jaar-op-jaar stegen. In samenhang hiermee vormen de terugkerende inkomsten nu 81% van de software-inkomsten, wat neerkomt op een stijging van 19% jaar-op-jaar.

Doordat klanten een snellere time-to-value bereiken dankzij de verbeterde implementatiemogelijkheden van IFS Cloud en doordat meerpartners IFS-oplossingen implementeren, vertegenwoordigt de bijdrage van software-inkomsten nu 72% van de totale inkomsten van IFS (eenstijging van 17% jaar-op-jaar).

De verbeteringen ten opzichte van alle belangrijke KPI's laten de aanhoudende groei van IFS zien, evenals een indrukwekkende inkomstenmixdie zorgt voor consistentie en stabiliteit. Samen met de onderscheidende propositie van IFS voor bedrijven die hun assets en servicebehoeftenmanagen, biedt het een mooie basis voor een sterk einde van het jaar.

Een andere noemenswaardige prestatie van IFS heeft alles te maken met Service Management. IFS heeft wederom bewezen hier succesvol inte zijn en deze prestatie wordt ook door Gartner erkend. Zij hebben IFS namelijk voor de zesde achtereenvolgende keer tot leider benoemd inhet Magic Quadrant voor Field Service Management. In Q3 won IFS ook verschillende aanbestedingen met hun industriële asset en servicepropositie.

Darren Roos, CEO van IFS, zegt hierover het volgende: "In de kern is IFS een technologiegedreven softwarebedrijf en de investeringen die wehebben gedaan - en blijven doen - in IFS Cloud en onze klantgerichte diensten bewijzen zichzelf in deze mooie resultaten. De sterke groei insoftware-inkomsten is te danken aan het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook aan onze betrokkenheid bij onze huidige klanten, wiensvoortdurende succes voor ons van het grootste belang is. Ik ben trots op het werk dat ons team heeft verricht om onderscheidend te zijn in demarkt met onze industriële middelen en servicecapaciteiten, wat een positief momentum blijft creëren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector.
Meer over IFS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.