Workday biedt met Workday Everywhere hoogwaardige digitale werknemerservaring

Grensloze ervaring integreert Workday in populaire werkomgevingen en bedrijfsapplicaties om werknemers te helpen betrokken, productief en verbonden te blijven

| Workday | 4 min | 28 oktober 2021 17:16
Copyright: Workday
Workday, Inc., een leider in enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, lanceert vandaag Workday Everywhere: kant-en-klare koppelingen die Workday taken en -inzichten direct integreren in digitale workspaces en zo de gebruikerservaring verbeteren. Met Workday Everywhere hebben medewerkers snel toegang tot Workday in hun natuurlijke workflow, zonder dat ze tussen verschillende applicaties moeten schakelen. Werkgevers kunnen Workday Everywhere gebruiken om een eenvoudige, geïntegreerde ervaring te bieden die de productiviteit en betrokkenheid van werknemers verbetert.

Workday Everywhere is de nieuwste Workday-oplossing op het gebied van de werknemerservaring. Het ondersteunt activiteiten om de betrokkenheid te vergroten met een open en wrijvingsloze gebruikerservaring die de kracht van Workday waar dan ook naar de digitale omgeving van werknemers brengt. Met Workday Everywhere gaat het bedrijf verder op de ingeslagen weg, die begon met Workday for Microsoft Teams and Slack, om meer intuïtieve gebruikservaringen te bieden voor de Workday-community van meer dan 55 miljoen werknemers.

Een betere werknemerservaring in de nieuwe wereld van werk

De coronapandemie en daaropvolgende hybride werkmodellen hebben nieuwe uitdagingen rond retentie en productiviteit met zich meegebracht. Organisaties schakelen daardoor over naar technologieën die hun werknemers beter ondersteunen in deze nieuwe situatie. Deze overschakeling is een prioriteit voor chief human resources officers (CHRO’s) en chief information officers (CIO’s) die de best mogelijke gebruikservaring willen bieden aan hun teams, die nu een groot deel van hun werkleven in een digitale omgeving doorbrengen. Workday Everywhere maakt een grenzeloze ervaring mogelijk waarbij werknemers toegang hebben tot Workday vanuit een verscheidenheid aan omgevingen, zoals samenwerktools, intranetten, applicaties, en employee experience platforms zoals Microsoft Viva.

Met Workday kunnen CHRO's en CIO's samenwerken om meer impactvolle ervaringen te creëren, die zijn afgestemd op individuele behoeften en flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Klanten die Workday Everywhere gebruiken, profiteren ook van:
  • Verbeterde productiviteit en werknemerswelzijn. Workday Everywhere maakt gebruik van machine learning-gedreven personalisatie en voorspellingen, om werknemers naadloos van de juiste informatie, taken, inzichten en aanbevelingen te voorzien wanneer zij die nodig hebben. Dit gebeurt door te anticiperen op de te ondernemen acties, of welke zaken op dat moment aandacht nodig hebben. Werknemers kunnen bijvoorbeeld proactief op de hoogte worden gesteld als ze de afgelopen zes maanden geen vrij hebben genomen, met de suggestie om een pauze of vakantie te overwegen en zo het welzijn en de betrokkenheid op het werk te bevorderen.
  • Meer efficiëntie voor grotere betrokkenheid. Werknemers hebben altijd en overal toegang tot Workday-gegevens en -taken, zonder dat ze de digitale werkplek, het intranet of de samenwerkingstool die ze op dat moment gebruiken hoeven te verlaten. Zo kan iemand bijvoorbeeld op een mobiel apparaat een foto maken van een bonnetje en deze uitgave vervolgens vanuit de Slack-interface in Workday aanmaken en indienen.
  • Simpele en veilige integratie. Workday Everywhere is eenvoudig op te zetten en stelt CIO's in staat om Workday eenvoudig in hun bestaande IT-ecosysteem te integreren. Alle data wordt tussen Workday en de gebruiker verzonden met dezelfde beveiliging en data privacy-standaarden die klanten van Workday-applicaties kunnen verwachten.

"Wereldwijd vertrouwen vooruitstrevende CHRO's en CIO's op Workday voor de juiste data, inzichten en technologie om hun werknemerservaringen vorm te geven", zegt Jeff Gelfuso, chief design officer bij Workday. "Door mensen de focus te maken van het ontwerp van Workday Everywhere, kunnen gebruikers nu moeiteloos communiceren, toegang krijgen tot informatie en taken voltooien in Workday vanuit iedere digitale omgeving - allemaal zonder hun workflow te onderbreken. We zullen blijven investeren in het leveren van geweldige ervaringen voor onze klanten om hen te helpen de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers te verbeteren - evenals de bedrijfsresultaten."

"De werknemerservaring is nu een topprioriteit voor CEO's over de hele wereld, maar de wildgroei aan tech-platforms maakt dit moeilijk", zegt Josh Bersin, industrie-analist en decaan van de Josh Bersin Academy. "Workday Everywhere is een briljante strategie die werknemers vanaf elk platform toegang geeft tot Workday, waardoor het leven voor werknemers, managers, HR en IT eenvoudiger wordt."

Beschikbaarheid

Workday Everywhere is momenteel beschikbaar zonder extra kosten voor klanten van Workday Human Capital Management via Workday for Slack en Workday for Microsoft Teams; Workday Cards for Microsoft Viva Connections zijn naar verwachting later dit jaar beschikbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources, die klanten helpen zich aan te passen aan en te ontwikkelen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel management, human resources, planning, spend management en analytics zijn door duizenden organisaties wereldwijd, van middelgrote organisaties tot de Fortune 50 companies in bijna elke sector, in gebruik.
Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday, het logo van Workday, VIBE, VIBE Central en VIBE Index zijn geregistreerde merken van Workday, Inc., sommige geregistreerd in de United States en elders. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.
Meer over Workday
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.