Jouw sleutel tot een leven zonder sleutels

Leef zonder sleutels en zonder zorgen met het slimme slot van Bold

| Bold | 4 min | 28 oktober 2021 17:33
Copyright: Bold
Wist je dat de kleinste sleutels vaak de grootste tijdrovers en stressveroorzakers zijn? Neem bijvoorbeeld het feit dat we gemiddeld wel 10 minuten per dag verwoed naar kwijtgeraakte spullen zoeken, met onze huissleutels op nummer twee op de lijst van vaakst kwijtgeraakte spullen. Van verstoppertje spelen met sleutels wordt niemand blij, en al zeker niet als je bij de voordeur staat met twee boodschappentassen, een kind op je arm en een hond die kwijlt van de honger. Tel daar nog een onverwachte herfstbui bij op en het feest is compleet. Hoe mooi zou het dan zijn als je nooit meer hoeft te denken aan je huissleutels? Daar verschijnt jouw held, het slimme deurslot, die je keer op keer te hulp schiet! Voorbij zijn de dagen van alles overhoop trekken en haasten als een gek: nu kan je met een gerust hart je deur achter je dichttrekken en gaat alles verder vanzelf. Begin je dag relaxed, go with the keyless flow en kom daarna zonder zorgen weer thuis aan. Het slimme deurslot van Bold ontgrendelt het slot al voor je terwijl je aan komt lopen.

Bold in naam, bold in faam

Bold, Nederlandse maker van slimme deursloten, vindt dat het leven te kort is om je elke dag weer zorgen te maken over je sleutels. Zonder sleutels bespaar je namelijk een hoop tijd en energie, die je weer kunt steken in de belangrijkere dingen in je bestaan. Dat is dan ook de essentie van Bold: het slimme slot, de Bold Smart Cylinder en de bijbehorende Bold App bieden praktisch gemak en een hele hoop gemoedsrust. Met Bold hoef je nooit meer in je wasmand te duiken bij verwilderde zoekacties, nooit meer bang te zijn dat je je sleutels verliest of dat je slot makkelijk wordt opengebroken. Join the keyless movement en laat Bold al jouw sleutelvrees in één klap wegnemen.

Naast dat de smart locks van Bold je een hoop zorgen besparen, zijn ze ook op andere vlakken de sleutel tot succes voor elke voor-, achterdeur, schuur, kantoor, garage en nog meer:
  • Automatische activatie: Bold herkent via Bluetooth op jouw smartphone wanneer je voor de deur staat en activeert en deactiveert op deze manier het slot. Wanneer jij met je handen vol spullen voor de deur staat, hoef je je smartphone niet uit je tas te halen om de deur te openen. Alleen een draai aan de knop en je stapt naar binnen. Wil je dit liever niet? Dan kan je deze functie ook uitschakelen in de Bold App.
  • Het delen van toegang: Je kunt ook vrienden, buren of bijvoorbeeld je schoonmaker op vastgestelde tijden en permanent toegang geven via de Bold App. Handig als je de buurvrouw gevraagd hebt de planten water te geven als jij op vakantie bent of voor de schoonmaker als jij niet thuis bent. Daarnaast houdt het slot alle activaties bij, zodat je altijd precies weet wie er bij jou naar binnen is geweest.
  • Zeker van veiligheid: Bold is veilig en bewijst dit doordat het merk voldoet aan de hoogste standaarden voor inbraakveiligheid met zijn SKG*** certificaat, daarnaast Bold ook aan de eisen voor een PKVW certificaat. Twee-factor authenticatie, Bluetooth en een extra end-to-end-encryptie zorgen ervoor dat het slot veilig en betrouwbaar is. Bold is inbraakveilig door de Duracore™ constructie: het houdt ongewenst gezelschap buiten de deur, terwijl gewenst gezelschap meteen door kan lopen.
  • Gebruiksgemak: iedereen waaraan je toegang wil geven tot jouw huis – of dit nu je familieleden, huisgenoten of vrienden zijn – bedient het slot gemakkelijk via de Bold App via de smartphone. Een kind kan de was doen én de deur openen! Geen smartphone? Dan open je de deur gemakkelijk met de Bold Clicker of een vooraf ingestelde pincode.
  • Snelle installatie: de Bold Smart Lock past in alle deuren met een euro-cilinderslot. Binnen vijf minuten vervang je zelf het oude slot door de Bold Smart Cylinder, zo simpel is het.
  • Lange levensduur: Tot slot heeft de Bold Smart Cylinder een batterijduur van meer dan 2 jaar, wat ongeveer neerkomt op dat je hem 20.000 keer kan gebruiken met één batterij. Het slot waarschuwt een aantal keer als het na zijn lange diensttijd bijna leeg is.
Bold is online verkrijgbaar via boldsmartlock.com voor een adviesprijs vanaf 199 euro. Ben jij benieuwd naar Bold en zou je de Bold Smart Cylinder eens uit willen proberen? Neem dan contact op met ondergetekenden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bold
Bold werd opgericht in 2016 en is een Nederlandse maker van slimme deursloten. Bold wil het dagelijkse leven makkelijker en zorgvrij maken, een leven zonder stress over sleutels. De Smart Cylinder van Bold is gemaakt zonder sleutels en enorm eenvoudig zelf te installeren. Dankzij de SKG***-certificatie en het het voldoen aan alle eisen voor een PVWV-certificatie kan Bold de garantie bieden om je te voorzien van het veiligste slot voor elke deur. De Bold Smart Lock werkt via Bluetooth, waardoor je geen WiFi nodig hebt, en geeft je de mogelijkheid om de controle te houden over wie je huis kan betreden en wie niet, altijd en overal. Be Bold and join the keyless movement today. Naast de Smart Cylinder heeft Bold ook een Bold Connect waarmee je het slot vanaf welke locatie dan ook ontgrendelt en een Bold Clicker wanneer je geen smartphone gebruikt.
Meer over Bold
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.