Betty Blocks door Forrester Research uitgeroepen tot ‘Leader’ in The Forrester Wave™: Low-Code Development Platforms For Business Developers

Het platform scoort met name goed op de onderdelen die citizen development binnen organisaties mogelijk maakt

| Betty Blocks | 3 min | 29 oktober 2021 9:04
Copyright: Betty Blocks

Betty Blocks is een thought leader op het gebied van enterprise citizen development

“Citizen development zit in ons DNA en het is fantastisch om als ‘Leader’ erkend te worden. Dit voelt als een erkenning van onze inzet om citizen development wereldwijd te laten groeien. Betty Blocks is opgericht met de visie dat iedereen de kans moet krijgen om zelf een applicatie te bouwen. Alles wat wij doen, is met dat einddoel in gedachten. Van de manier waarop we het platform blijven uitbreiden tot de partnerships die we aangaan.’’ Aldus Chris Obdam, CEO van Betty Blocks.

Volgens Forrester Research “levert Betty Blocks een substantiële bijdrage aan de opkomende werkwijze voor schaalbaar citizen development en heeft het bedrijf hechte partnerships met practitioner-strategists (zoals PMI en Capgemini). Betty Blocks is ideaal voor bedrijven die een citizen developer strategie nastreven middels fusion teams en een basis willen bouwen voor strong software delivery lifecycle (SDLC) processen.”

Citizen development opstarten en opschalen

Het Betty Blocks-platform is zó gebouwd, dat ervaren developers en gebruikers gemakkelijk kunnen samenwerken in fusion teams. Citizen developers bouwen applicaties met pre-built blokken code en ervaren developers kunnen hen ondersteunen met maatwerk. Zodra een ervaren developer een nieuw stuk code heeft geschreven, zet diegene dit eenvoudig om in een codeblok. Dit nieuwe blok kan via de Block Store gedeeld worden met de hele organisatie. Citizen developers kunnen het block code vanuit de Block Store vervolgens in hun apps gebruiken dankzij de drag-and-drop interface.

De krachtige low-code functionaliteiten en het intuïtieve gebruiksgemak van Betty Blocks, die allemaal werken met dezelfde IDE, is wat het no-code platform onderscheidt als beste oplossing voor ondernemingsbreed citizen development. Betty Blocks stelt organisaties in staat om perfect functionerende en gebruiksvriendelijke apps te bouwen door te werken met een no-code omgeving en - indien nodig - ondersteuning van IT te faciliteren (dankzij de uitgebreide low-code functionaliteiten van het platform). Het IT team zet de basis neer en en verkend het platform, waarna steeds meer mensen van de business ook het platform kunnen gebruiken op een manier die voldoet aan de eisen van IT.

Geavanceerde apps met een moderne architectuur

Er zijn veel verschillende low-code en no-code platformen op de markt die app development makkelijker maken. Maar, het bouwen van de app is niet het belangrijkste gedeelte. Essentieel is dat gebruikers apps kunnen bouwen die voldoen aan alle veiligheidsnormen en de veiligheidsprocedures van de IT-afdeling. Daarnaast is adoptie binnen het bedrijf van groot belang.

‘’We horen van klanten dat ze het platform graag gebruiken omdat het leidt tot sneller succes en een grotere ROI,” vertelt Victor Küppers, VP van Strategy and Citizen Development Expert bij Betty Blocks. “Dit succes dankt Betty Blocks aan de balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak. Wanneer een bedrijf met Betty Blocks werkt, kan het serieuze apps bouwen die hun digitale uitdagingen oplossen. Zij zijn op die manier zelf nauw betrokken bij de ontwikkeling van hun digital solutions. Bovendien: als je citizen developers echt in staat wilt stellen om apps te ontwikkelen, moet het niet alleen eenvoudig, maar ook leuk zijn.”

Betty Blocks biedt een indrukwekkend aantal features waarmee citizen developers zeer geavanceerde apps kunnen bouwen. Forrester stelt in het rapport: “Functies voor UI development zijn superieur in het platform, met componenten gebaseerd op moderne frameworks. De kracht van Betty Blocks is dat je met het platform moderne, state-of-the-art apps bouwt.” Betty Blocks ontving de hoogst mogelijke score op de volgende criteria:
  • Startup experience
  • Databases and modeling; experience
  • Integration tools, connectors, adapters: functionality
  • Forms and UX development: functionality
  • Environments, deployment process, and versioning/rollbacks
  • Product vision
  • Market approach
  • Partner ecosystem

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Betty Blocks
Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.