T-Mobile biedt Apple Watch Series 7 Cellular aan

Te bestellen vanaf vrijdag 29 oktober en verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 november

| T-Mobile | 3 min | 29 oktober 2021 9:12
Copyright: T-Mobile
T-Mobile gaat de Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) verkopen, met een groter en geavanceerder display, verbeterde levensduur, snellere oplaadtijd, nieuwe kleuren aluminium kasten en watchOS 8.

Klanten kunnen de Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) met de grootste en meest geavanceerde Apple Watch display ooit – inclusief een nieuw ontwikkeld Always-On Retina display en significant meer schermoppervlakte en smallere randen – vanaf 18.00 uur op vrijdag 29 oktober bestellen. Vanaf dat moment is ook een volledig overzicht van de prijzen en details over de verkrijgbaarheid te vinden op www.t-mobile.nl/apple-watch. Vanaf vrijdag 5 november is de Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) in de winkels verkrijgbaar.

Onno Rip, Directeur Sales bij T-Mobile Nederland: “T-Mobile wil voorop lopen en altijd blijven innoveren. In 2008 was T-Mobile de eerste telecomprovider die de iPhone introduceerde in Nederland en we zijn ontzettend trots dat we opnieuw de eerste zijn die de nieuwe Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) aan onze klanten kunnen bieden.”

Met de cellular modellen van Apple Watch Series 7 kunnen klanten internetten, bellen en berichten ontvangen, zelfs zonder hun iPhone op zak. Het ontwerp van de Apple Watch Series 7 is verfijnd met zachtere, rondere hoeken en een display met unieke randen die het licht breken waardoor wijzerplaten en apps schijnbaar naadloos overvloeien in de kromming van de kast. Met een dikte van slechts 1.7 mm maximaliseren de smalle randen van de Apple Watch Series 7 de schermruimte terwijl de dimensies van het horloge zelf nauwelijks veranderd zijn. Apple Watch Series 7 heeft een gebruikersinterface die geoptimaliseerd is voor het grotere display, een nieuw QWERTY toetsenbord plus twee unieke wijzerplaten – Contour en Modular Duo – specifiek ontworpen voor het nieuwe apparaat. Gebruikers profiteren van dezelfde batterijduur[1] van 18 uur die de hele dag meegaat en nu 33% sneller oplaadt.

De Apple Watch Series 7, beschikbaar in 41 mm en 45 mm, is de meest robuuste Apple Watch ooit, met een sterkere en barstbestendigere kristallen voorkant. Het is de eerste Apple Watch met een IP6X certificaat voor stofbestendigheid en het horloge behoudt zijn WR50-norm voor waterbestendigheid.[2]

Apple Watch Series 7 introduceert vijf prachtige nieuwe aluminium kasten, waaronder middernacht, sterrenlicht, groen, en een nieuwe blauw en (PRODUCT)RED, naast een reeks nieuwe kleuren en stijlen voor de bandjes. Apple Watch SE en Apple Watch Series 3 blijven bestaan in de bestaande kleuren.

De nieuwste Apple Watch blijft onmisbare tools aanbieden op het gebied van gezondheid en wellness, waaronder een elektrische hartsensor en ECG app,[3] en een zuurstofsaturatiesensor en app.[4] watchOS 8 helpt gebruikers om gezond, actief en verbonden te blijven door nieuwe workout types, de nieuwe Mindfulness app, innovatieve toegankelijkheidsfuncties, meer toegang met Apple Wallet, meer mogelijkheden met de Home app en verbeteringen in de Berichten en Foto’s app.

Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) is bij T-Mobile verkrijgbaar in combinatie met een Multisim abonnement. T-Mobile Multisim is een nieuwe dienst waarmee klanten met Apple Watch cellular modellen via 4G kunnen bellen en internetten zonder iPhone op zak.
  1. Batterijduur varieert per gebruik. Sneller opladen is niet beschikbaar in alle markten.
  2. Apple Watch Series 7 is waterbestendig tot 50 meter onder de ISO standard 22810:2010. Dat betekent dat deze horloges geschikt zijn voor activiteiten in ondiep water zoals zwemmen in een zwembad of zee. De Apple Watch Series 7 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën of andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Roestvrijstaal en leren bandjes zijn niet waterbestendig.
  3. ECG app is niet beschikbaar in alle markten.
  4. Zuurstofsaturatie appmetingen niet bedoeld voor medisch gebruik, inclusief zelf diagnoses of een consult met een arts, en zijn alleen ontworpen voor algemene fitness- en wellnessdoeleinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over T-Mobile
T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste aanbieders van telecom voor consumenten en ondernemers. T-Mobile is méér dan een telecomprovider en stopt niet tot iedereen verbonden is met de mogelijkheden van nu.
Meer over T-Mobile
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.