Vaarwel Microsoft SQL Server, hallo Babelfish

Met Babelfish kan Amazon Aurora PostgreSQL-compatibele editie het SQL Server-draadprotocol begrijpen

| AWS | 1 min | 29 oktober 2021 13:22
Afbeelding: Screenshot voor aanmaken database op AWS | Copyright: AWS
Veel van onze klanten vertellen ons dat ze af willen stappen van commerciële databaseleveranciers om dure kosten en lastige licentievoorwaarden te vermijden. Maar migreren van commerciële en verouderde databases kan tijdrovend en arbeidsintensief zijn. Wanneer u uw databases migreert, kunt u de migratie van uw databaseschema en gegevens automatiseren met behulp van de AWS Schema Conversation Tool en AWS Database Migration Service. Maar er is altijd meer werk te doen om de applicatie zelf te migreren, inclusief het herschrijven van applicatiecode die interageert met de database. Motivatie is er, maar kosten en risico's zijn vaak beperkende factoren.

Vandaag stellen we Babelfish voor Aurora PostgreSQL beschikbaar. Met Babelfish kan Amazon Aurora PostgreSQL-compatibele editie het SQL Server-draadprotocol begrijpen. Hiermee kunt u uw SQL Server-applicaties goedkoper, sneller en met minder risico's naar PostgreSQL migreren.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.