Cisco ondersteunt COP26

Cisco ondersteunt met zijn technologie en partners de debatten en vergaderen op afstand

| Cisco | 2 min | 1 november 2021 10:05
Copyright: Cisco
  • Cisco kondigt met trots zijn samenwerking met COP26 aan, de wereldwijde klimaatconferentie in Glasgow van 31 oktober tot 12 november 2021
  • Legislate for Webex verbindt fysieke en virtuele deelnemers op een veilige manier met elkaar en zorgt ervoor dat cruciale onderhandelingen tussen wereldleiders plaats kunnen vinden
Cisco kondigt met trots zijn samenwerking met COP 26, de VN-conferentie over klimaatverandering, aan. Tijdens dit evenement ondersteunt Cisco met zijn technologie en partners de debatten en vergaderen op afstand. Hiervoor wordt Legislate for Webex gebruikt, een platform dat specifiek is ontworpen om veilige, hybride discussies te faciliteren. Beleidsmakers kunnen op deze manier vanaf elke locatie dan ook hun mede-beslissers kunnen zien, horen, en hun eigen input kunnen leveren.

Het systeem kan ook gebruikt worden om op een veilige manier te stemmen en om in een hybride omgeving onderhandelingen te voeren. Voor spontane discussies kunnen beveiligde Webex break-out sessies worden gebruikt, en live vertalingen en ondertiteling is beschikbaar waar nodig.

“Cisco is trots om beleidsmakers van over de hele wereld en hun teams te helpen bij de belangrijkste klimaatonderhandelingen tot nu toe. We geloven dat het aan ons allemaal is om ervoor te zorgen dat de toekomst inclusief en duurzaam is,” aldus Fran Katsoudas, Chief People, Policy & Purpose Officer bij Cisco. “De acties die we ondernemen om vandaag onze planeet te beschermen zijn essentieel om die missie te bereiken. Dit is een beslissend moment voor het klimaatbeleid en voor de toekomst van onze planeet dus we zijn ontzettend trots om samen te werken met COP 26.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.