Innovestit Group verandert naam in 4CEE

4CEE biedt one-stop-shop voor organisaties die hun administratieve lasten willen terugdringen

| 4CEE | 2 min | 1 november 2021 10:41
Copyright: 4CEE
Innovestit Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, wijzigt haar naam in 4CEE. De naamswijziging en nieuwe uitstraling is representatief voor de nauwe samenwerking tussen de vijf bedrijven die onderdeel zijn van 4CEE. Samen bieden ze een one-stop-shop voor klanten die hun administratieve lasten willen terugdringen.

Bedrijven en instellingen zien hun administratieve lasten jaarlijks significant toenemen. 4CEE (Foresee) helpt bedrijven en instellingen bij het terugdringen van deze lasten door hen te helpen bij de digitale transformatie van hun backoffice. Met slimme softwareoplossingen voor administratieve processen waar iedereen tijd aan kwijt is, maar waar niemand tijd aan kwijt wíl zijn.

Onder 4CEE vallen vijf werkmaatschappijen, te weten Coforce, Diesis, Easy Systems, ICreative en Stiply. Deze onderliggende labels houden allemaal hun eigen vertrouwde naam, maar krijgen wel een nieuw logo met uniform beeldmerk en huisstijl.

De kracht van zelfstandig én samen

De merknaam 4CEE is afgeleid van het werkwoord ’to foresee’ in het Engels. De betekenis hiervan is voorzien, vooruitzien of verwachten. "En dat is onze belofte naar de markt", zegt Erik van Doorn, CEO van 4CEE. "Met onze nieuwe naam en de nieuwe uitstraling van de bedrijven die onder 4CEE vallen, verduidelijken we die belofte. Wij zijn er om organisaties te helpen vooruitkijken en te adviseren in procesoptimalisaties die leiden tot betere prestaties en kostenvoordelen. Als groep trekken we hierin samen op: elk bedrijf werkt vanuit zijn eigen kracht, maar samen excelleren we. Met deze 'kracht van zelfstandig en samen' bieden we een one-stop-shop voor onze klanten. Zij profiteren van de beste specifieke oplossingen van elke organisatie in onze groep én van onze gecombineerde expertise. Intussen helpen we met een groeiend aanbod aan producten en diensten zo’n 1.700 klanten met het vereenvoudigen van processen, het faciliteren van groei en besparen van kosten."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over 4CEE
4CEE helpt bedrijven en instellingen bij de digitale transformatie van hun backoffice. Onder de holding vallen vijf werkmaatschappijen, te weten Coforce, Diesis, Easy Systems, ICreative en Stiply. Als groep biedt 4CEE totaaloplossingen voor purchase-to-pay, order-to-cash, record to report, digital signature en robotic process automation. Oplossingen die naadloos integreren met ERP-, CRM- en Document Management- en andere backoffice systemen.
Meer over 4CEE
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.