Infinigate Benelux sluit distributieovereenkomst met Barracuda Networks

Infinigate wordt hiermee distributeur voor Barracuda in de Benelux

| Barracuda Networks | 2 min | 1 november 2021 12:27
Afbeelding: Het team van Barracuda Networks en Infinigate. | Copyright: Barracuda Networks
Infinigate Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Barracuda Networks. Infinigate wordt hiermee distributeur voor Barracuda in de Benelux, in navolging van andere landen. In eerste instantie ligt de focus van Infinigate met Barracuda op de Nederlandse markt, maar de kans is groot dat in de toekomst wordt uitgebreid naar partners in België en Luxemburg.

“Barracuda biedt kwalitatief hoogwaardige oplossingen die voor onze ruim 600 partners in de Benelux zeer interessant zijn. Wij gaan deze oplossingen bij onze partners positioneren, zodat zij hun klanten de security kunnen bieden die deze nodig hebben om hun business optimaal te beschermen tegen geavanceerde dreigingen zoals ransomware”, zegt Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Benelux. “Zowel Barracuda als Infinigate verwachten hiermee de groei te kunnen stimuleren, door het optekenen en ontwikkelen van nieuwe Barracuda resellers.”

Barracuda past in het Infinigate-portfolio

Infinigate is gefocust op security en was op zoek naar een aantal oplossingen die nog ontbraken in het portfolio, zoals een goede cloud-to-cloud back-up oplossing. De naamsbekendheid, de uitstekende support, het deskundige team van Barracuda en de positieve ervaringen van Infinigate-vestigingen in andere landen waren aanleiding om ook in de Benelux een distributieovereenkomst met Barracuda te sluiten. Infinigate Benelux gaat het complete Barracuda-portfolio aanbieden aan zijn partners, waaronder e-mailsecurity, applicatie en cloud security, netwerksecurity en dataprotectie.

"Net als Barracuda richt Infinigate zich volledig op het aanbieden van de beste securityoplossingen en -diensten aan resellers“, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “Met de bewezen expertise van Infinigate zijn zij voor Barracuda de juiste distributeur om resellers in deze regio te ondersteunen. Ze bieden de toegevoegde waarde die partners zoeken, evenals een compleet aanbod aan innovatieve oplossingen die aansluiten op een groeiende behoefte vanuit de markt.”

Barracuda Networks biedt een compleet portfolio van netwerk- en applicatiefirewalls, e-mailsecurity, archivering en back-upoplossingen voor Office 365-klanten, met bewezen cloud mogelijkheden voor Azure en AWS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.