Snapchat zet superkrachten in voor Ronald McDonald Huizen

Transformeer jezelf in een McNificent en doneer aan de Ronald McDonald Huizen

| Snap Inc. | 1 min | 1 november 2021 17:16
Copyright: Snap Inc.
vandaag lanceert Snapchat in samenwerking met McDonald’s en het Ronald McDonald Kinderfonds de McNificent Lens als onderdeel van de McNificents campagne.

In 2019 maakten de McNificents voor het eerst hun opwachting en dit jaar worden er nieuwe superhelden geïntroduceerd. Vijf kinderen, die op jonge leeftijd langdurig of vaak in het ziekenhuis hebben doorgebracht, staan model voor de nieuwe generatie McNificents. De campagne vraagt aandacht en donaties voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Dit zijn plekken met een huiselijke sfeer waar ouders dichtbij hun zieke of zorgintensieve kind kunnen zijn. En dat geeft kinderen superkracht!

De McNificent Lens, geproduceerd door social-first marketing agency GoSpooky, stelt Snapchatters in staat om zichzelf te transformeren in één van de superhelden. Door één van de vijf maskers te selecteren, kunnen Snapchatters zichzelf, met behulp van Snap’s bodytracking technologie, een superheldenlook voor het hele lichaam aanmeten.

De Lens is onderdeel van de fondsenwervende sociale activatie rondom de McNificents campagne waarbij McDonalds iedereen met de #Geefsuperkracht-challenge uitdaagt zijn of haar superkrachten te delen. Elke McNificent heeft zijn eigen unieke superkrachten en dankzij de koppeling til & doneer, waarbij de Snapchatter een voorwerp optilt, kunnen Snapchatters niet alleen hun superkrachten tonen maar ook op een gemakkelijke wijze hun steentje bijdragen aan de McNificent campagne.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap Inc.
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap Inc.
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.