Tinder lanceert “Swipe Night®: Killer Weekend” in Nederland

Een interactief mysterie om samen met je Tinder match op te lossen

| Tinder | 3 min | 2 november 2021 8:37
Copyright: Tinder
Op 7 november om 18.00 uur komt Tinder’s Emmy-genomineerde Swipe Night naar Nederland. Swipe Night is een unieke en interactieve Whodunit die zich afspeelt in de Tinder-app en de manier waarop we matchen naar een hoger niveau tilt. De keuzes die Tinder-leden tijdens Swipe Night maken hebben niet alleen invloed op de verhaallijn, maar ook op de personen met wie zij matchen en waar zij het met hun matches over kunnen hebben. De nieuwe verhaallijn van Swipe Night nodigt Tinder-leden uit voor een verjaardag tijdens een weekendje weg, waar iets vreselijk misgaat tussen vrienden. Leden zullen zich niet alleen midden in het verhaal wanen, maar zelf ook als verdachte worden gezien. Het meeslepende “Swipe Night: Killer Weekend” zal gedurende drie weken beschikbaar zijn op Tinder’s Explore-pagina.

Los de Whodunit op samen met je match

Deelnemers gebruiken Tinder’s iconische Swipe-functie om te bepalen hoe het verhaal verloopt. Op basis van 10+ keuzes die ze maken, zien ze verschillende delen van het verhaal… maar niemand krijgt het complete plaatje te zien. Aan het einde van elke week worden de deelnemers gevraagd hun verdachte te kiezen. Vervolgens worden ze in “Fast Chat” gekoppeld aan iemand die een andere verdachte op het oog heeft. In Fast Chat kunnen de deelnemers praten over de scènes die ze hebben gezien, aanwijzingen analyseren en samenwerken om het mysterie op te lossen. Na de interactieve eerste aflevering kunnen leden tijdens Swipe Night verschillende kamers in het huis en voorwerpen onderzoeken om extra aanwijzingen te vinden.

"Swipe Night was ons eerste grote experiment om te zien of leden iets meer wilden doen dan Swipen, en het antwoord was volmondig 'ja'," zegt Kyle Miller, Tinder’s VP of Product. "De evolutie van Swipe Night en de bredere ervaringen in het algemeen op Tinder, laat leden op een leuke, laagdrempelige manier het ijs breken. We hebben gekozen voor het genre ‘mystery’, omdat het veel geeft om over te praten en leden een unieke kans biedt hun match te leren kennen door samen de Whodunit op te lossen."

De eerste Swipe Night werd beleefd door 20 miljoen leden verspreid over de hele wereld en zorgde voor een toename van het aantal matches van maar liefst 26 procent[1]. “Swipe Night: Killer Weekend” gaat op 7 november om 18.00 uur van start en de "Fast Chat" zal beschikbaar zijn op zondagen tussen 18.00 en 00.00. Ook in en na november blijft Swipe Night beschikbaar en kunnen Tinder-leden verschillende verhaallijnen kiezen. “Swipe Night: Killer Weekend” is geregisseerd door de bekroonde Amerikaanse regisseur Sasie Sealy, met een cast die bestaat uit aanstormend Gen Z talent. De interesse in true crime onder Tinder-leden is ongekend hoog en het aantal bio’s waarin het genre wordt benoemd is sinds het begin van het jaar met 20 procent gestegen.
  1. 26 procent meer matches in vergelijking met een gemiddeld zondagavond.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Tinder
Over Tinder
Tinder werd in 2012 geïntroduceerd op een universiteitscampus en is wereldwijd de populairste app om nieuwe mensen te ontmoeten. Tinder is beschikbaar in vele landen en in vele talen en is daarmee de meest winstgevende niet-gaming app ter wereld. Inmiddels is de app al meer dan 450 miljoen keer gedownload en heeft het tot meer dan 65 miljard matches wereldwijd geleid.
Meer over Tinder
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.