Axis Communications genomineerd voor twee Dutch IT-Channel Awards

| Axis Communications | 2 min | 5 november 2019 10:38
Afbeelding: Axis-Netwerkaudio | Copyright: Axis Communications
De jury van de Dutch IT-Channel Awards 2019 heeft Axis Communications genomineerd in de categorieën ‘Hardware Innovator of the Year’ en ‘Cloud Hosting Provider of the Year’. De Axis-oplossingen voor respectievelijk netwerkaudio en cloud-based toegangscontrole werden door de jury uit een groot aantal inzendingen geselecteerd en maken kans om op 16 januari 2020 in de prijzen te vallen tijdens het Awards Gala in Studio 21 in Hilversum. Tot en met 31 december 2019 kan iedereen stemmen op zijn of haar favorieten in de negentien verschillende categorieën.

Hardware Innovator of the Year

In de categorie ‘Hardware Innovator of the Year’ is Axis’ nieuwste productportfolio voor netwerkaudio genomineerd. Volgens de jury zijn de netwerkaudiosystemen van Axis een logische aanvulling op netwerkvideobewaking en bieden ze door hun ingebouwde intelligentie tal van voordelen. Dit maakt een breed scala aan slimme functionaliteiten mogelijk, gericht op het verhogen van de veiligheid, het vereenvoudigen van publieke mededelingen en het verbeteren van de klantervaring. Hiermee is de oplossing bijzonder geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld retailomgevingen, onderwijs- en zorginstellingen. Omdat het volledige productportfolio is gebaseerd op open standaarden, kan een netwerkaudiosysteem eenvoudig worden geïntegreerd met verschillende subsystemen (zoals een bewakings- of VoIP-systeem), software van derden en zelfs analoge apparatuur.

Cloud Hosting Provider of the Year

Axis werkt al jaren met een netwerk van partners om oplossingen te creëren die de wereld veiliger en slimmer maken. Eén van deze oplossingen is het unieke cloud-based toegangscontroleplatform EntranceManager van de Nederlandse softwareontwikkelaar IDODI, wat in nauwe samenwerking met Axis tot stand is gekomen. Het genomineerde EntranceManager is een cloud-based, IoT-gedreven open portaal, waarmee vanuit één applicatie persoonsgegevens, autorisatie- en toegangsrechten en technische systemen efficiënt kunnen worden aangestuurd, gecontroleerd en beheerd - dit alles overzichtelijk gevisualiseerd op één dashboard. Het open platform is eenvoudig te integreren met het volledige Axis-productportfolio, waaronder die voor fysieke toegangscontrole. Ook kan het worden gekoppeld aan (reeds aanwezige) facilitaire applicaties van derden, zoals die voor parkeer- en lockermanagement, multifunctionele printers en bezoekersregistratie. “EntranceManager maakte dit jaar furore”, aldus de jury. “Niet voor het eerst leverde Axis een knap staaltje innovatie in nauwe samenwerking met een partner.”

Stemmen kan via deze link. Met het uitbrengen van uw stem ondersteunt u automatisch twee goede doelen, de Bobby & Robine Foundation en het overkoepelende Metakids, die zich inzetten voor kinderen met stofwisselingsziekten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Axis Communications
Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen.
Meer over Axis Communications
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.