CTS en Gynzy gaan driejarig Google Cloud commit aan

Voor een toekomstbestendig en internationaal leerplatform

| CTS | 2 min | 2 november 2021 9:49
Copyright: Gynzy
CTS, IT-dienstverlener, en Gynzy, het digitale leerplatform voor het basisonderwijs, gaan een driejarig Google Cloud commit aan. CTS ondersteunt Gynzy middels hun CTS managed services bij het gebruik van Google Cloud en helpt hen om de juiste contacten binnen Google aan te spreken om de dienstverlening internationaal uit te breiden.

Continuïteit door opschaling

Gynzy heeft tijdens de coronacrisis een enorme piek gezien in het gebruik van hun digitale leerplatform. Dit leidde tot uiteindelijk zo’n half miljoen leerlingen die gebruik maakten van hun platform. Veel andere Nederlandse spelers in dit vakgebied konden dergelijke pieken niet aan, maar mede dankzij de opschaalmogelijkheden van Google Cloud was dit voor Gynzy geen probleem.

Internationale uitbreiding

Na deze groei in Nederland, is het tijd om internationaal uit te breiden. Hierbij is het belangrijk dat het platform in bijvoorbeeld Zuid-Amerika even goed en snel werkt als hier in Nederland. In het proces van het bewerkstelligen van een internationale, schaalbare infrastructuur koos Gynzy CTS als technische sparringpartner.

Ralf Schimmel, CTO van Gynzy, vertelt over de samenwerking: “Tijdens de eerste samenwerking een jaar of drie geleden (toen nog met Qlouder), merkte ik dat er korte lijntjes waren waardoor schakelen snel ging. Dit zag ik ook terug toen we deze nieuwe samenwerking aangingen en dat is belangrijk voor het halen van goede resultaten. Er werd door CTS goed meegedacht over wat onze uitdagingen zijn en waar ze van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zo hebben ze ons in contact gebracht met de juiste contactpersonen binnen Google om onze internationale ambities in onder andere Amerika te verwezenlijken.”

Karin van Rijswijk, accountmanager bij CTS: “Het is mooi dat we de samenwerking met Gynzy voor drie jaar hebben kunnen vernieuwen. Onderdeel van het Managed Services contract zijn ook een security and governance review en een cost optimization review. Zo zorgen we voor een sterke basis, voor een langdurig en succesvol partnership. Ik kijk ernaar uit om Gynzy de komende jaren te ondersteunen in hun mooie plannen om wereldwijd leraren te helpen om goed onderwijs te geven met behulp van innovatieve, digitale hulpmiddelen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CTS
CTS is een van Europa's grootste en meest toegewijde Google Cloud partner. De IT-dienstverlener helpt bedrijven innoveren middels een naadloze migratie naar de cloud. Daarbij maken ze datagedreven besluitvorming mogelijk door gebruik te maken van big data en machine learning. Daarnaast helpen ze bedrijven nog productiever digitaal samen te werken door de inzet van Google Workspace.
Meer over CTS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.