Metallic tekent nieuwe MSP-partners op en lanceert MSP-portal

DMaaS-aanbod helpt MSP's om klanten te voorzien van clouddiensten die een oplossing bieden voor hun meest complexe data uitdagingen

| Metallic | 2 min | 2 november 2021 10:42
Copyright: Commvault
Commvault, wereldwijd aanbieder van zakelijke software voor het beheer van data in omgevingen in de cloud, op locatie en in SaaS-omgevingen, maakt vandaag bekend dat er drie nieuwe managed serviceprovider (MSP)-partners zijn toegetreden tot het Metallic MSP-ecosysteem. Dit betekent niet alleen een uitbreiding van het aantal MSP’s dat Metallic Data Management-as-a-Service (DMaaS)-oplossingen aanbiedt, maar ook een uitbreiding van de reikwijdte van dit aanbod. Meer organisaties in meer regio’s krijgen toegang tot deze databeschermingoplossingen. De nieuwe partners Veristor, GM Sectec en DMP SA gaan samen met de wereldwijde designpartner SoftwareONE op Metallic gebaseerde oplossingen aan hun klanten aanbieden via het nieuwe, gebruiksvriendelijke Metallic MSP-partnerportal.

De vraag naar via de cloud aangeboden managed services blijft groeien. Veel MSP’s stappen voor hun dienstverlening over op een SaaS-model. De uitbreidingen van vandaag bouwen voort op de sterke toewijding van Commvault aan MSP’s en zijn recente MSP design-samenwerking met SoftwareONE. De uitbreidingen geven daarnaast blijk van de focus van Commvault op de ondersteuning voor de digitale transformatie van zijn klanten. Metallic for MSPs biedt hen een oplossing voor een tekort aan personeel en vereenvoudigt het beheer van data, waar die zich ook maar bevindt, van data van hybride cloud-datacenters zoals SAP HANA, tot endpoints en SaaS-oplossingen zoals Office 365 en Dynamics 365. Met Metallic for MSPs biedt Metallic grote MSP’s de mogelijkheid om gebruik te maken van één oplossing die ondersteuning biedt voor een bijzonder uitgebreid scala aan workloads. Daarmee kunnen ze een antwoord bieden op de meest complexe problemen rond de data van hun klanten. Ze kunnen daarnaast de overheadkosten voor infrastructuur en beheer terugdringen en voor een kortere time-to-value zorgen met snelle diensten.

De combinatie van de SaaS-oplossingen van Metallic met zijn Metallic MSP Portal en Metallic Hub stelt MSP’s in staat om de gouden standaard op het gebied van databescherming als managed service aan te bieden. Metallic biedt partners een veilig en gemonitord wereldwijd platform voor databescherming dat altijd up-to-date en beschikbaar is. Op die manier kunnen zij hun focus richten op wat er werkelijk toe doet: de databehoefte van hun klanten. Metallic maakt gebruik van de technologie van Commvault om databescherming te bieden voor een breed scala aan workloads. Dit helpt klanten met het voorkomen van gegevensverlies en downtime, beschermt hen tegen cyberbedreigingen en helpt hen om te voldoen aan de toenemende eisen op het gebied van compliance en data governance.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Metallic
Metallic is een SaaS-oplossing voor back-up en herstel die u gegevensbescherming op bedrijfsniveau biedt met warp-snelheid en ultieme flexibiliteit.
Meer over Metallic
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.