Sony Interactive Entertainment presenteert nieuwe idents

In de tunnel zie je hoe spelers angstig reageren als ze zich realiseren dat God of War's Kratos en Atreus het team van de tegenstander aanvoeren

| SIE | 1 min | 2 november 2021 18:01
Copyright: SIE
Sony Interactive Entertainment presenteert met trots de nieuwe idents (ook wel bekend als reclamebumpers) die dit seizoen tijdens de uitzendingen van de UEFA Champions League voetbalwedstrijden te zien zullen zijn. Met enkele van de meest iconische personages uit de PlayStation-franchise brengt de nieuwe ident een hommage aan de gedeelde passie voor voetbal en gaming waar fans over de hele wereld van genieten.

In de tunnel zie je hoe spelers angstig reageren als ze zich realiseren dat God of War's Kratos en Atreus het team van de tegenstander aanvoeren. Ratchet en Clank verschijnen dankzij een dimensionale kloof op het veld om een geblesseerde speler te helpen. Aloy van Horizon Forbidden West voegt zich bij het trainersteam en gebruikt haar focus en tactische gevechtsexpertise om de spelers naar de overwinning te leiden. Om de beste stoel in het stadion te bemachtigen doorkruist Uncharted's Nathan Drake vakkundig het gebouw om zijn team vanaf grote hoogte met trots aan te moedigen.

De heldenvideo waarin de 4 afzonderlijke idents zijn gecombineerd, kan hier worden bekeken - https://youtu.be/LikCPHJDVrY

PlayStation en de UEFA Champions League hebben onlangs hun partnerschap voor de periode 2021-24 verlengd en zetten daarmee hun langdurige relatie voort die in 1997 begon. De overeenkomst omvat ook de sponsorrechten voor de UEFA Super Cup, UEFA Youth League en UEFA Futsal Champions League.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SIE
Sony Interactive Entertainment (SIE) is erkend als wereldleider op het gebied van interactief en digitaal entertainment, en is verantwoordelijk voor het merk PlayStation® en de familie van producten en diensten. PlayStation brengt al innovaties op de markt sinds de introductie van de eerste PlayStation in Japan in 1994. De PlayStation-familie van producten en diensten omvat PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now en bekroonde PlayStation-softwaretitels van SIE Worldwide Studios.
"PlayStation,” “PS5,” and “PS4” are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. All other trademarks are property of their respective owners.
Meer over SIE
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.