Boomi Out of this World belicht de toekomst van intelligente connectiviteit en automatisering

Connect to the future now!

| Boomi | 2 min | 2 november 2021 18:22
Copyright: Boomi
Op 10 november organiseert Boomi™, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, de tweede editie van zijn digitale evenement, Out of This World. Boomi deelt hier onder meer zijn toekomstvisie op technologie en connectiviteit in het bedrijfsleven.

Tijdens het evenement laat Boomi zien hoe organisaties informatiesilo's kunnen doorbreken om hun data optimaal te benutten, flexibeler te worden, time-to-value te versnellen en betere bedrijfsresultaten te behalen. Deelnemers horen van tech- en businessleiders en vooraanstaande branchegenoten over de mogelijkheden van intelligente connectiviteit en automatisering.

“Tijdens de coronapandemie hebben IT- en organisatieleiders hun bedrijven geholpen om onder buitengewone omstandigheden ingrijpende veranderingen door te voeren”, zegt Mandy Dhaliwal, chief marketing officer bij Boomi. “Out of This World is dé gelegenheid om van deze ervaringen te leren en als community samen te komen om de toekomst van het bedrijfsleven te bespreken en bruikbare kennis te delen over hoe we sneller die toekomst kunnen bereiken.”

Out of This World biedt tal van informatieve sessies met inzichten over en best practices voor hoe organisaties optimaal gebruik kunnen maken van het Boomi AtomSphere™ Platform om hun bedrijf te transformeren. Enkele highlights:
  • Best practices voor hybride werken en de volgende fase van digitale transformatie - De eerste fase van digitale transformatie draaide om CX, agile en data-driven worden en cloudmigratie. De volgende fase draait onder meer om hybride werken, proactieve data governance en AI-gedreven low-code platforms. Deze sessie geeft inzicht in drie belangrijke acties voor de toekomst van digitale transformatie.
  • In 15 minuten van start met een data-integratieplatform - Het kost veel tijd en moeite om een nieuw data-integratieplatform te evalueren, aan te schaffen en de toegevoegde waarde te ervaren, maar… wat als je dat in slechts 15 minuten kan doen? In deze sessie laten we precies zien hoe dat werkt.
  • Hoe zorg je voor meer zichtbaarheid in je integratie-framework? - Gestroomlijnde en geautomatiseerde monitoring van integraties is essentieel voor de schaalbaarheid van een omgeving én de snelheid waarmee problemen kunnen worden verholpen. Deze sessie belicht een casestudy waarbij de integratie van Boomi event data in monitoringtools resulteerde in glashelder inzicht in integraties, ongeacht waar ze draaien.
  • Betere operationele resultaten en flexibiliteit in hybride/multicloud-integraties - Organisaties implementeren steeds vaker een hybride of multicloud infrastructuur. Hoe zorg je dat deze decentralisatie niet leidt tot chaos, maar tot structuur en eenvoud? In deze sessie delen we recente innovaties die deze en andere vragen beantwoorden. We geven ook inzicht in de voortdurende innovaties in de Atom runtime, die zorgt voor verbeterde snelheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.