Flexport Forward 2021 voor het eerst in Europa

Tijdens FWD21 worden onder andere de huidige uitdagingen en innovaties in de logistieke sector besproken

| Flexport | 2 min | 2 november 2021 21:32
Copyright: Flexport
Op 10 en 11 november organiseert Flexport de eerste Europese editie van zijn jaarlijkse Flexport Forward-conferentie. Gedurende twee dagen zullen vooraanstaande experts op het gebied van logistiek en technologie de huidige uitdagingen kritisch onder de loep nemen. Daarnaast zullen zij nieuwe ideeën bespreken waarmee organisaties die uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

Tijdens exclusieve keynotes en panelgesprekken wordt onder meer inzicht gegeven in de huidige trends en het belang van logistieke technologie. Ook zullen experts op het gebied van zeevracht, luchtvracht en de supply chain aangeven welke ontwikkelingen in de wereldhandel zij het komende jaar verwachten.
  • Datum: 10 en 11 november 2021
  • Tijd: 14:00 – 17:30 (CET)
  • Gratis deelname na registratie - programma details zijn hier beschikbaar
Elk jaar brengt Flexport Forward diverse experts uit de logistieke sector en technologiesector samen om het raadsel van de logistieke sector te ontcijferen. Daarbij wordt een blik geworpen op de nabije en verre toekomst van de wereldhandel. Deelname aan het tweedaagse virtuele evenement is gratis. Inschrijving, ook voor afzonderlijke sessies, is mogelijk via deze link.

De keynote speeches van FWD21 Europe van dit jaar zijn:
  • Hoe chaos mogelijkheden creëert. Jan van Casteren, Head of Europe bij Flexport, bespreekt de huidige uitdagingen in de logistieke sector en hoe data en digitalisering steeds belangrijker worden nu supply chains steeds complexer worden.
  • Een blik op de markt voor vrachtvervoer. Stefan Böhler, General Manager van Flexport Duitsland, gaat in gesprek met experts uit de sector over het afgelopen jaar waarin de wereldwijde logistiek werd ontwricht, hoe het logistieke team de chaos heeft omarmd en welke ontwikkelingen we in 2022 kunnen verwachten.
  • Digitalisering van de logistiek. Jaap de Mots, General Manager van Flexport Scandinavia, legt uit welke stappen genomen kunnen worden om logistieke processen te digitaliseren en of bedrijven überhaupt zonder digitalisering kunnen.
  • De Europese handelssituatie: hoe raken we uit de chaos? De pandemie, Brexit, havenopstoppingen en stijgende kosten hebben ervoor gezorgd dat de Europese handelsactiviteit zich maar moeizaam herstelt tot het niveau van voor de pandemie. Vooraanstaande experts werpen een blik op de toekomst en bespreken welke lessen we kunnen trekken uit het logistieke jaar 2021 en welke strategieën de Europese supply chains weer op het goede spoor brengen.
  • Nieuwe verwachtingen van klanten omtrent e-commerce en expediteurs. Christos Chamberlain, General Manager van Flexport UK, praat met Europese e-commerce experts over de veranderende rol van expediteurs door de toenemende vraag naar e-commerce en hoe bedrijven hiermee om kunnen gaan.
  • Met één klik wereldwijd uitbreiden. Mathijs Slangen, Vice President Sales Europe bij Flexport, bespreekt met woordvoerders van diverse internationale merken de belangrijkste factoren waarmee men rekening moet houden bij internationale uitbreiding.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Flexport
Flexport is de digitale expediteur. Het is onze missie om de wereldhandel voor iedereen eenvoudiger te maken. Wij doen dit omdat we geloven dat internationale handel de mens vooruit kan helpen. Het Flexport-platform voor wereldwijde logistiek brengt alle transportgegevens op elk moment eenvoudig en transparant samen. Hierdoor kunnen complexe beslissingen over de supply chain gemakkelijk en snel worden gemaakt. Vandaag de dag maken organisaties van startups tot multinationals gebruik van de technologie en services van Flexport om te groeien en te innoveren.
Meer over Flexport
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.