Colt breidt samenwerking met Microsoft uit ter ondersteuning van een nieuwe generatie van cloudgebaseerde spraakdiensten

Operator Connect for Microsoft Teams biedt een eenvoudig inkoopproces en verbetert de spraakervaring van zakelijke Teams-gebruikers

| Colt | 2 min | 03 november 2021 15:28
Colt Technology Services, aanbieder van flexibele, high-bandwidth connectiviteitsoplossingen, is toegetreden tot het Operator Connect for Microsoft Teams-programma. Colt is hiermee één van de operators die met Microsoft samenwerkt aan het verbeteren van de gebruikerservaring van Microsoft Teams en het vereenvoudigen van het inkoopproces voor spraakdiensten.

Operator Connect is een nieuwe, door een operator beheerde dienst die vaste telefonie met Teams integreert. Klanten van Colt profiteren daarmee van een volledig beheerde en geïntegreerde ervaring met Teams. De integratie omvat gecombineerde technische ondersteuning, service level agreements en directe peering via Microsoft Azure voor een verbeterde quality of service. Organisaties beschikken daarmee over één-op-één netwerkverbindingen voor de rechtstreekse uitwisseling van spraakverkeer tussen netwerken, voor optimale betrouwbaarheid.

Organisaties profiteren met Operator Connect van flexibele en concurrerende beltarieven en het gemak van één aanbieder voor dekking in meerdere landen. Dit wordt gecombineerd met voordelen als eenvoudige installatie en beheer, lagere infrastructuur- en beheerkosten, een betere gebruikservaring voor Teams en verbeterde ondersteuning via het Teams-beheerportal.

Colt introduceerde eerder dit jaar de Colt Cloud Session Border Controller (SBC). Dit vertegenwoordigde een belangrijke stap in het versnellen en vereenvoudigen van de integratie van vaste telefonie met Teams. Cloud SBC, dat deel uitmaakt van de Intelligent Communications-oplossing van Colt, is een volledig cloudgebaseerde oplossing die een einde maakt aan de noodzaak om hardware op locatie of in een datacenter te hosten. Organisaties kunnen deze oplossing in een paar dagen tijd implementeren.

Met de deelname aan het Operator Connect-programma, heeft Colt de samenwerking met Microsoft naar een hoger niveau gebracht. De twee partijen werken nauw samen aan de ontwikkeling van een moderne telefonie-ervaring, ondersteund door flexibele high-bandwidth connectiviteit.

Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt: “De afgelopen 18 maanden is gebleken dat spraakdiensten één van de belangrijkste aspecten zijn van de IT-infrastructuur van organisaties . Een verbeterde en gestroomlijnde vanuit de cloudgebaseerde spraakdienst draagt bij aan zakelijke productiviteit en flexibiliteit. We zijn verheugd dat Colt tot gekwalificeerde Operator Connect-partner is verkozen. Samen luiden Colt en Microsoft de toekomst van cloudgebaseerde spraakdiensten in. Operator Connect is het zoveelste voorbeeld van de diepgaande en strategische banden die Colt aangaat met partners voor de ontwikkeling en implementatie van oplossingen die de klantenervaring verbeteren.”

Taimoor Husain, modern workplace strategy & GTM lead Telcos bij Microsoft: “We vinden het geweldig om Colt als Operator Connect-partner te verwelkomen. We hebben nauw samengewerkt om klanten een naadloos geïntegreerde, moderne en brancheleidende telefonie-ervaring te bieden. Dit is de volgende stap in het aanbieden van gezamenlijke diensten die bijdragen aan hechtere integratie met het Teams-platform.”

Klanten kunnen kiezen voor Colt als operator en hun beldiensten verbinden via het beheercentrum van Teams.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Colt
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren - gebruikmakend van wat altijd al in het DNA zat om klanten succesvol te maken. Het Colt IQ Network verbindt datacenters en aangesloten gebouwen in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika.
 
Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen en biedt flexibele, on-demand en veilige high-bandwidth netwerk- en spraakoplossingen waarop bedrijven kunnen bouwen. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties wereldwijd. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualisation (NFV). Colt is een privaat bedrijf en is één van de financieel gezondste bedrijven in de sector. Hierdoor is het in staat om de behoeften van zijn klanten centraal te stellen.
 
Meer over Colt
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.