BlackBerry en Okta werken samen aan naadloze identiteits- en toegangsmogelijkheden

Integratie van BlackBerry UEM en Okta maakt bedrijfsbeveiliging en productiviteit overal mogelijk

| BlackBerry | 1 min | 3 november 2021 15:44
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited en Okta, Inc. kondigen een technologische integratie aan tussen Okta’s Identity Cloud en BlackBerry Spark® unified endpoint management (UEM). De integratie tussen Okta en BlackBerry UEM biedt organisaties een naadloze authenticatie-ervaring. Tegelijkertijd optimaliseert de integratie de productiviteit van het personeel en worden de hoogste beveiligingseisen gegarandeerd.

BlackBerry UEM is een uitgebreide oplossing voor het beheren en beveiligen van endpoints. De oplossing wordt gebruikt door veel grote organisaties, waaronder overheden, financiële dienstverleners en zorginstellingen. De oplossing bevat de meeste overheidscertificeringen in de branche, zoals FedRAMP, NIAP, DoDIN APL en NSA CSfC. Identiteitsverificatie is daarnaast een fundamenteel onderdeel van de zero trust-strategie van bedrijven.

“Veel organisaties worstelen met het faciliteren van hybride werken. Werknemers moeten in staat zijn om zowel naadloos als veilig te kunnen werken vanaf elk apparaat en elke locatie”, vertelt Alex Willis, Vice President Technical Solutions bij BlackBerry. “BlackBerry UEM geeft werknemers de flexibiliteit om overal te werken, en biedt organisaties het vertrouwen dat hun bedrijfsgegevens altijd worden beschermd. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met Okta om wereldwijd een superieure beveiliging en werknemerservaring te bieden."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.