ASUS kondigt VivoBook 13 Slate OLED (T3300) aan tijdens 'Wow the World'-event

De allereerste afneembare 13.3’’ OLED Windows-laptop ter wereld combineert entertainment en productiviteit in een veelzijdig apparaat boordevol plezier

| ASUS | 2 min | 3 november 2021 17:32
Copyright: ASUS
  • Jouw persoonlijke OLED-tv: 13.3’’ OLED Dolby Vision PANTONE® gevalideerd touchscreen, Dolby Atmos-audio en WiFi 6 met ASUS WiFi Master.
  • Schrijf creatieve ideeën op of schets ze: Nieuwe ASUS Pen 2.0-stylus met maar liefst 4096 drukniveaus, 4 vervangbare penpunten en een shortcutknop om met één enkele click vele functies uit te kunnen voeren.
  • Jouw veelzijdige PC: Een quad-core 3.3 GHz Intel® CPU, magnetisch verbonden keyboard met groot touchpad en Intel® Bridge voor Android app-ondersteuning.
  • Aanzienlijk betere video calls: De 5MP camera aan de voorzijde en 13MP camera’s aan de achterzijde maken heldere video calls en geweldige foto’s mogelijk, AI Noise-Canceling Audio garandeert kraakhelder spraakgeluid.
ASUS heeft vandaag de nieuwe VivoBook 13 Slate OLED aangekondigd. Deze veelzijdige 2-in-1 Windows 11-laptop is de allereerste afneembare 13.3’’ OLED Windows-laptop ter wereld en maakt het voor iedereen makkelijker om te werken en van entertainment te genieten in hoge kwaliteit. Het is niet nodig om meerdere apparaten mee te nemen voor werk én entertainment, want de VivoBook 13 Slate OLED kan uitstekend voldoen in beide behoeften, allemaal dankzij zijn briljante OLED-touchscreen en krachtige quad-core Intel®-processor.

De VivoBook 13 Slate OLED wordt gekenmerkt door een unieke stijl en veelzijdigheid, in combinatie met een afneembaar toetsenbord en een cover stand met een hoek van 170 graden. Ook is er een ASUS Pen 2.0 meegeleverd, een stylus voor hoge precisie die is opgeslagen in de magnetische pennenhouder, zodat deze altijd binnen handbereik is. Deze alles-in-een laptop maakt schrijven, typen of kijken in welke omgeving dan ook ontzettend eenvoudig en comfortabel, ongeacht de kijkhoek.

Tijdens het online launch event zei Nicole Deze, Vice President van Device Partner Sales bij Microsoft Corp het volgende: ‘Windows 11 geeft gebruikers de beste ervaring voor productiviteit, casual gaming en entertainment, en de ASUS Vivobook 13 Slate OLED biedt het allemaal.’

De VivoBook 13 Slate wordt naar verwachting in Q1 van 2022 uitgebracht.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.