Het belang van innovatie in de snelgroeiende EV-markt

De markt van elektrisch rijden is een markt die gefundeerd is in het concept van innovatie

| EVBox | 2 min | 4 november 2021 10:42
Copyright: EVBox
De markt van elektrisch rijden is een markt die gefundeerd is in het concept van innovatie. Zonder innovatie had de transportindustrie nooit de overstap kunnen maken naar een duurzaam alternatief en zouden we nog verder verwijderd zijn van het behalen van onze Europese duurzaamheidsdoelstellingen. EVBox Group is ervan overtuigd dat deze innovatie niet alleen het fundament is van de EV-markt, maar ook essentieel is om een duurzame toekomst te kunnen garanderen.

Van oudsher begon het innovatietraject van EVBox bij de hardware, maar inmiddels is dit verder gegroeid naar de ontwikkeling van een alles-in-één-laadoplossing. Niet alleen de hardware is meer van belang voor de laadinfrastructuur, maar ook de software en de services die erbij geleverd worden.

Om meer duidelijkheid te geven in alle innovatieve ontwikkelingen die plaatsvinden bij EVBox en hoe dit innovatieproces eruit ziet, hebben zij een video gemaakt om een kijkje in de keuken te geven. In deze video komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat maakt EVBox uniek op het gebied van innovatie?
  • De innovatie van de hardware en het vooropstellen van de gebruikerservaring
  • De softwarekant: het schaalbare laadbeheerplatform, Everon
  • Eén van de belangrijkste innovaties in de sector: slim laden
  • Het belang van testen om aan hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden te voldoen.

Arjan van Rooijen, Senior Vice President Product bij EVBox, benadrukt: “Om de impact van vervoer op het milieu te verminderen, moeten we met zijn allen samenwerken en veranderingen in de automotive industrie mogelijk maken. Technologische innovatie speelt hierbij een belangrijke rol en daarom focust EVBox zich iedere dag opnieuw weer op de ontwikkeling van niet alleen de hardware, maar ook de software.”

Bekijk hier de volledige video.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EVBox
EVBox Group is opgericht in 2010 en versnelt sindsdien de adoptie van elektrisch vervoer door het bieden van alles-in-één-laadoplossingen aan bedrijven en particulieren wereldwijd. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare, open source laadbeheersoftware van Everon.

Als dochteronderneming van ENGIE, loopt EVBox Group voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit kantoren in onder andere Parijs, Chicago en Amsterdam, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.
Meer over EVBox
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.