Frost & Sullivan roept Webfleet Solutions uit tot Europees Fleet Telematics-bedrijf van het jaar

Op basis van zijn recente analyse van de markt voor vloottelematica

| Webfleet Solutions | 2 min | 4 november 2021 10:48
Copyright: Webfleet Solutions
  • Webfleet Solutions is bekroond voor zijn sterke leiderschapspositie in de vlootbeheersector, wat het gevolg is van innovatieve vlootoplossingen die helpen bij een duurzame en veilige toekomst voor mobiliteit
  • Het verkrijgen van de ‘Frost & Sullivan's Company of the Year Award’ is een grote eer en een erkenning van het bedrijf dat blijk geeft van visionaire innovatie, marktleidende prestaties en ongeëvenaarde klantenzorg
Op basis van zijn recente analyse van de markt voor vloottelematica heeft Frost & Sullivan Webfleet Solutions bekroond met de ‘2021 European Fleet Telematics Company of the Year Award’. De jury prees Webfleet Solutions voor zijn sterke leiderschapspositie en zijn innovatieve producten, oplossingen en diensten die voldoen aan de wisselende behoeften van de klant. De nieuwste geavanceerde oplossingen in het telematicaplatform WEBFLEET werd in het bijzonder geprezen. Het gaat om WEBFLEET Video, een volledig geïntegreerde video telematicaoplossing en WEBFLEET Electric Vehicle Solutions, die de overstap naar elektrische wagens van commerciële wagenparken ondersteunt.

De jury had ook veel waardering voor de inzet van Webfleet Solution vanwege haar voortdurende verbetering van het milieu door een duurzame bedrijfsvoering en het verlagen van de CO2-voetafdruk. Door samen te werken met NGO Justdiggit kunnen de klanten van Webfleet Solutions zich aansluiten bij de ‘Green Mission’ en het nieuwe Green Your Fleet-platform.

Analist Krishna Chaithanya B, Program Manager Connected Fleet bij Frost & Sullivan: "De Company of the Year Award is de meest prestigieuze prijs die Frost & Sullivan aan een bedrijf uitdeelt. We waarderen Webfleet Solutions voor zijn uitstekende groei, innovatie en leiderschap. Door onderdeel te worden van Bridgestone, is de fleetmanagementoplossingen-industrie in Europa enorm verbeterd."

Taco van der Leij, Vice President van Webfleet Solutions Europe voegde hieraan toe: "We zijn vereerd dat we opnieuw deze prestigieuze Frost & Sullivan award in ontvangst mogen nemen. Het onderstreept onze positie als leidende telematica-aanbieder in Europa. Het is een erkenning van het werk van vele mensen, waaronder onze medewerkers, klanten en partners, die ons elke dag steunen en bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor mobiliteit."

Frost & Sullivan reikt de award elk jaar uit aan het bedrijf dat blijk geeft van uitmuntende prestaties en superieure prestaties op het gebied van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. De jury kijkt naar de opkomende marktspelers in de branche en erkent hun best practices.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Webfleet Solutions
Webfleet Solutions is een van ’s werelds grootse aanbieders van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected cars. WEBFLEET, het paradepaardje onder zijn Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen, wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt voor het verbeteren van de voertuigprestaties, het besparen van brandstof, het ondersteunen van chauffeurs en het verhogen van de efficiëntie van het wagenpark. Webfleet Solutions biedt daarnaast diensten aan voor verzekeraars, leasebedrijven, auto-importeurs en dienstverleners die voorzien in de behoeften van zowel consumenten als zakelijke klanten.
Meer over Webfleet Solutions
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.