Shippeo aanwezig op vakbeurs ICT & Logistiek

Het jaarlijkse evenement over informatie- en communicatietechnologie voor de supply chain en de logistieke sector

| Shippeo | 2 min | 4 november 2021 11:50
Copyright: Shippeo
Shippeo, een wereldwijde koploper en Europese specialist in realtime transport visibility-oplossingen (RTTV) is aanwezig op de vakbeurs ICT & Logistiek, het jaarlijkse evenement over informatie- en communicatietechnologie voor de supply chain en de logistieke sector.

Tijdens het evenement zullen Dennis van Bodegom (directeur Noord-Europa bij Shippeo) en Eric Mulders (manager strategische partnerships bij Simacan) op 10 november een presentatie houden. Daarbij gaan zij in op de vraag waarom netwerkallianties essentieel zijn om de kloof tussen de ‘first en last mile’ te overbruggen.

Inzichtelijkheid van de gehele supply chain begint met een leverancier en eindigt bij de consument. De leveringsketen is van oudsher zo georganiseerd dat inkomende en uitgaande stromen als individuele onderdelen worden behandeld. In het proces zijn data en samenwerking losstaand van elkaar. Digitalisering maakt het vandaag de dag mogelijk om leveringsketens te verbinden en beter te organiseren vanuit een integrale benadering. Met een netwerk van meer dan 140.000 vrachtvervoerders en meer dan 850 geïntegreerde TMS’en, telematica- en elektronische registratie systemen draagt Shippeo zijn expertise long haul en internationale logistieke stromen bij, terwijl Simacan de kracht van zijn slimme uitvoeringsplatform gebruikt om leveringen in de fijnmazige stadslogistiek met minimale verspilling mogelijk te maken.

Op 11 november gaan Dennis van Bodegom en Bas Schoone (directeur product management Ewals Cargo Care) in gesprek over de manier waarop Shippeo’s RTTV-oplossing de klantenservice en efficiëntie van Ewals Cargo Care heeft verbeterd. Het bedrijf koos in 2020 voor Shippeo om beter zicht te krijgen op zijn leveringen om de concurrentie voor te blijven met behulp van zeer nauwkeurige verwachte aankomsttijden. Ewals Cargo Care biedt bedrijven van over de hele wereld een innovatief, uniform product dat gedeeltelijk is gebouwd op het eigen IT-platform en is geïntegreerd met expertsystemen. Shippeo’s moderne cloud-oplossing dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machine learning, biedt de mogelijkheid om binnen één enkel portaal elke oplossing van klanten en partners te verbinden, waaronder andere RTTV-platformen.

Agenda 10 en 11 november, vakbeurs ICT & Logistiek Jaarbeurs Utrecht, stand 01.C087

 • Borrel om de samenwerking tussen Shippeo en Simacan te vieren:
  10 november 17:00 - 18:00 uur, aan het einde van de eerste dag
 • Sessie met Simacan:
  10 November 10:15 - 10:45 uur
  Theater 2 Transport & Distributie
  Breaking out of the silos!
  Waarom vertrouwde data-allianties essentieel zijn voor het dichten van het gat tussen de “first en last-mile”
 • Sessie met Ewals Cargo Care:
  11 november 10:15 - 10:45 uur
  Theater 2 Transport & Distributie
  Ewals Cargo Care: Hoe Realtime Transportation Visibility van Shippeo het verschil maakt in klantenservice en efficiency
Voor meer informatie over het programma, zie: www.ict-en-logistiek.nl/nl/programma/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Shippeo
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over Shippeo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.