Motiv ICT Security en KnowBe4 partneren in strijd tegen social engineering

| Motiv | 2 min | 25 februari 2020 19:32
KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness- en phishing-simulaties en Motiv ICT Security zijn een partnership aangegaan. Door de toevoeging van het KnowBe4 platform aan het portfolio van Motiv is security awareness nog beter in de dienstverlening geïntegreerd. De partners bieden een geïntegreerd platform aan dat werkt op basis van data driven defense. Hierdoor wordt security awareness beter meetbaar en kunnen afdelingen binnen een organisatie een programma op maat krijgen.

Borging van security awareness programma’s

Het succes van social engineering valt of staat met de hoogte van security awareness in een organisatie. Security awareness is daarom geen eenmalige exercitie, maar een doorlopend proces. Het security awareness platform van KnowBe4 stuurt op persoonlijke resultaten en past het programma continu aan, waardoor het altijd relevant blijft voor de deelnemers en heldere inzichten geeft aan de organisatie. Dit zorgt voor een betere borging van het security awareness programma binnen de organisatie, wat essentieel onderdeel is van een succesvolle en effectieve integrale securitystrategie.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA bij KnowBe4: “Ons security awareness platform, gecombineerd met de toenemende vraag vanuit de markt, vereist een partner met security in het DNA. Motiv kent de Nederlandse markt en weet de uitdagingen te vertalen in optimale oplossingen voor haar klanten. Dit maakt Motiv voor ons de ideale partner. Door de krachten te bundelen kunnen Motiv en KnowBe4 voldoen aan de toenemende vraag naar programma’s tegen social engineering zoals phishing en CEO-fraude.”

Aksel Dorèl, Algemeen Directeur bij Motiv ICT Security: “Motiv verhoogt de digitale weerbaarheid van organisaties met innovatieve cybersecuritydienstverlening. Security awareness is hier een cruciaal onderdeel van, aangezien de mens meestal de zwakste schakel is in security. Doordat het platform van KnowBe4 naadloos aansluit op de dienstverlening van Motiv dragen we samen bij aan de cyberveiligheid van onze klanten en wordt onze missie ondersteund: Het digitaal weerbaarder maken van Nederland.”

Motiv is als nieuwe partner onderdeel van het wereldwijde partnernetwerk van KnowBe4. Het KnowBe4 partnerprogramma ondersteunt een netwerk van gespecialiseerde verkoopkanalen in de vorm van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hen met pre-, post-sales en technische ondersteuning.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Motiv
Motiv is een Nederlandse, private onderneming die al 20 jaar toonaangevend is als cybersecurity- dienstverlener. Motiv voorziet organisaties in zowel de publieke als de private sector van ICT-Securityoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. De ervaren security-professionals van Motiv identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s bij klanten en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen.
Meer over Motiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.