Poly en Appspace gaan werkplekcommmunicatie en digital signage bieden op Poly Video OS-devices om zo de terugkeer naar kantoor te verbeteren

De integratie van Appspace op de Poly Studio X Series en G7500 creëert een meeslepende communicatie-ervaring voor de moderne werkplek

| Poly | 3 min | 5 november 2021 9:42
Afbeelding: De Poly Studio X Family en TC8 Appspace | Copyright: Poly
Poly integreert Appspace, een toonaangevende provider van software voor werkplekervaringen. Appspace stelt gebruikers van Poly Video OS-devices in staat om moderne teamcommunicatie en digital signage in te zetten om waarde toe te voegen aan vergaderruimtes tijdens downtime.

De integratie met Appspace biedt HR, corporate communicatie, marketing en andere teams mogelijkheden voor communicatie op de werkplek, doordat Appspace digital signage beschikbaar maakt op alle devices die draaien op Poly Video OS. Digital signage zal beschikbaar zijn voor gebruikers van producten uit de Poly Studio X Series (waaronder de Poly Studio X30, X50, X70) en G7500-devices met een Appspace-abonnement, met eenvoudige verbinding met en beheer van Appspace-kanalen via de Poly Lens cloudmanagementservice.

“Poly-klanten kunnen hun werknemers via intelligente technologie in staat stellen hun ervaring op locatie te verbeteren, wat van groot belang is nu mensen weer terug naar kantoor gaan”, zegt Dave Shull, President en CEO van Poly. “We willen de waarde van onze innovatieve oplossingen voor videovergaderingstechnologie verhogen door samen te werken met toonaangevende softwareserviceproviders zoals Appspace. Samen creëren we een naadloze ervaring die verder gaat dan de standaardervaring van het videovergaderen, om zo werknemers op de hoogte te houden van het belangrijkste bedrijfsbrede nieuws en evenementen.”

“We zijn blij met de samenwerking met Poly nu bedrijven zich voorbereiden op hun versie van de toekomst van werk”, zegt Duke Skarda, Chief Technology Officer van Appspace. “Communicatie op de werkplek is nu meer dan ooit van cruciaal belang, en het creëren van een informatieve en meeslepende ervaring voor werknemers op locatie met Appspace op videodevices van Poly is een belangrijk onderdeel van die toekomst. We kijken ernaar uit om ons dienstenaanbod en de samenwerking met Poly de komende jaren verder uit te breiden.”

Met de integratie van Appspace met videovergaderingsdevices van Poly en het beheer vanuit Poly Lens, is het eenvoudiger dan ooit om digital signage toe te voegen aan de werkplek. Voordelen van de integratie zijn onder meer:
  • Snel aan de slag – Digital signage van Appspace is in een paar klikken in te schakelen op je Poly video-oplossingen, en op maat op te schalen met behulp van Poly Lens.
  • Voeg waarde toe – Haal meer uit de oplossingen van Poly door Appspace te gebruiken om berichten weer te geven tussen videovergaderingen door.
  • Verhoog adoptie – Toon instructies en interessante content die werknemers uitnodigt je apparaten te gebruiken.
  • Centraal beheer – Beheer je devices en digital signage vanuit één centrale online locatie.
  • Verbeter communicatie met werknemers – Publiceer belangrijke veiligheids- en beleidsberichten voor werknemers op locatie.
  • Ga verder dan digital signage – Upgrade je Appspace-plan om functies als ruimtereservering, geavanceerde sjablonen en de werknemersapp te ontgrendelen.
De Appspace-integratie is nu beschikbaar voor klanten met een Appspace-account op de volgende Poly-devices: Poly Studio X30, Studio X50, Studio X70 en G7500. Ga voor meer informatie naar https://www.appspace.com/partners/poly.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Poly
Poly (NYSE: PLT) is een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt. Poly combineert legendarische audio-expertise en krachtige video- en vergadercapaciteiten om de afleidingen, complexiteit en afstand te overkomen, die communicatie binnen en buiten de werkomgeving lastig maken. Poly gelooft in oplossingen die het leven makkelijker maken wanneer ze samen en met de diensten van onze partners werken. Onze headsets, software, deskphones, audio- en videovergaderingsopties, analytics en diensten worden wereldwijd gebruikt en zijn de toonaangevende keuze voor elk soort werkplek.
Meer over Poly
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.