Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2021 bekend

Dit jaar waren er maar liefst achttien categorieën waar partners een award voor konden ontvangen

| Cisco | 2 min | 5 november 2021 9:47
Cisco heeft bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2021. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland, dit jaar tijdens een virtuele sessie, awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. Dit jaar waren er maar liefst achttien categorieën waar partners een award voor konden ontvangen.


Figuur 1: Winnaars Cisco Partner Awards 2021.

Axians Partner of the Year

Ook dit jaar was het thema Transform and Perform. Vanwege de aanhoudende pandemie is het belangrijker dan ooit dat bedrijven zich blijven ontwikkelen. Voor veel partners is dit een lastige opgave, laat staan tijdens een pandemie. Axians heeft laten zien dat het toch mogelijk is, door 4 jaar op rij een ijzersterke performance neer te zetten en groei in zowel boekingen als software te realiseren. Naast deze fantastische cijfers heeft de partner op indrukwekkende wijze een transformatie doorgevoerd in zijn eigen businessmodel en een eigen Customer Experience practice ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat Axians de komende jaren nog veel waarde zal gaan toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.

“We zijn ontzettend trots op alle partners waar wij mee samenwerken. Onze partners zijn een belangrijke steunpilaar voor Cisco, daarnaast kunnen we veel van onze partners leren, en vice versa.” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands. “Het was weer een roerig jaar, en ik ben super trots op alle ontwikkelingen die onze partners hebben doorgemaakt. Ik wil iedereen van harte feliciteren met het winnen van een award!”

Cisco start investeringsproject voor partners

Als onderdeel van het tweede termijn van Digitale Versnelling Nederland, lanceert Cisco een investeringsproject voor Nederlandse partners om hun te helpen hun ambities te realiseren. De partners van Cisco krijgen de mogelijkheid om een (nieuw) project te realiseren door middel van financiële ondersteuning van Cisco. Hein Dekkers, Directeur Digitale Versnelling Nederland zegt over het project: “We zoeken naar partners met gedurfde ambities en initiatieven die bijdragen aan onze duurzame missie en groeiplannen om een veilige digitaal inclusieve samenleving te realiseren.”

Cisco-partners kunnen hun initiatieven vóór 1 december 2021 aanmelden bij Daan de Groot. 19 december zal Cisco de selectie bekendmaken en enkele partners uitnodigen om hun idee te pitchen in een Dragons’ Den-achtige setting in januari 2022.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.